Rolvsøy legekontor

Råkollveien 103 1664 Rolvsøy

Siste vurderinger av behandlere ved Rolvsøy legekontor

Meget dyktig lege

Lege: Åge Tormod Johansen Skrevet

Han ser hele mennesket og inkluderer meg som pasient i sine vurderinger av behandling.

Arrogant

Lege: Stephane Christopher Mukkaden Skrevet

Legen var ånbart misfornøyd med at mor til pasient (1 år gammel jente) stiller spørsmål ved slutningene han trekker. Konkluderer raskt, og virker lite villig til å ta inn over seg at en pasient eller pårørende faktisk kan ha kunnskap om et tema før vedkommende kommer til konsultasjon, og at legen bør tilpasse sin kommunikasjon til nivået som møter ham. Ville ikke forklare eller begrunne konklusjonene sine, og hadde en ovenfra og ned-holdning jeg satte svært lite pris på.

Hyggelig og nøye

Lege: Stephane Christopher Mukkaden Skrevet

Jeg synes at Dr. Mukkaden er en flink, hjelpsom og snill lege. Man får hjelp rask når det er akutt. Han følger reglene og er ikke redd for å spørre om hjelp når han trenger det. Jeg kommer ikke til å bytte lege på lenge!

Lite engasjert

Lege: Stephane Christopher Mukkaden Skrevet

Tilgjengeligheten ved dette legekontoret er veldig bra. Aldri kø på telefonen, og sms-tjeneste som fungerer bra. Hyggelige og flinke lege-sekeretærer. Men jeg er skuffet over denne legen. Opplever hverken å bli hørt eller sett. Ovenfor meg fremstår han som uengasjert og arrogant. Han burde lære seg å samhandle med pasientene sine på en bedre måte. Jeg bytter til en annen fastlege i disse dager, og tar barna mine med.

En fantastisk lege som ser hele mennesket og behandler alle med stor respekt.

Lege: Åge Tormod Johansen Skrevet

Han opptrer med stor ro og interesse for pasienten. Han er flink til å lytte og å sette seg inn i situasjonen. Flink (ydmyk nok) til å skaffe kunnskap/råd fra andre hvis han føler at han trenger det (f.eks. arb.kolleger). Slenger ikke ut sykemeldinger og medisner med lett hånd, men er løsningsorientert og tenker forbyggende. Legekontoret i sin helhet gir inntrykk av et godt miljø med kolleger som trives. Ringer alltid tilbake samme dag hvis du prøver å nå han, ved akkutt kommer man gjennom med det samme.