Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bylegen Legesenter
Trygg og tilgjengelig
Lege: Ghadir Zaer Ghafla Al-Swaty SkrevetAlltid hyggelig og hjelpsom, tar seg tid til pasienten. Ingen spørsmål er for dumme. Aldri lang ventetid.
Umulig å fa tak i
Lege: Ragnhild Henriette Risnes SkrevetHadde denne legen i 5 år, på alle mine legebesøk hadde jeg Risnes 1 gang, resten av gangene hadde jeg vikarer. Var høygravid, uten sitteplass på venterommet å venta på min tur i over 2 timer.. Risnes virker stresset og uintressert.
Meget kunnskapsrik og meget empatisk.
Lege: Ragnhild Henriette Risnes SkrevetHvis jeg skulle anbefale noen å bytte fastlege, ville jeg anbefalt Ragnhild Risnes. Hun har to ører og hører på pasienten, og hun søker å finne årsakene til problemer gjennom en meget god samtale. Og hun tar seg god tid til å løse problemene som pasientene har. Litt ventetid for ventende pasienter bryr hun seg lite om. Jeg kan simpelthen ikke få fullrost henne nok.
Trygg og tilgjengelig
Lege: Ghadir Zaer Ghafla Al-Swaty SkrevetSnill lege, flink med barn. Han er lett tilgjengelig og alltid klar til å hjelpe en.
Hele familie er hos han og alle er fornøyde.
Pålitelig og forståelsesfull
Lege: Ragnhild Henriette Risnes SkrevetHar stor tiltro til henne, hun er rolig og tar meg alvorlig . Er veldig fornøyd med å ha henne som fastlege.