Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bylegen Legesenter
Trygg og menneskelig
Lege: Ragnhild Henriette Risnes SkrevetDet tok litt tid før jeg møtte Ragnhild, men i mellomtiden ble jeg godt ivaretatt av en flink turnuslege, eller hennes kollega i naborommet.
Ragnhild er seriøs og tar seg tid. Hun husker tidligere besøk og følger opp. Tryggheten hun gir og hennes medmenneskelighet gjør henne til en flott lege.
Aldri tilgjengelig. Misfornøyd
Lege: Ragnhild Henriette Risnes SkrevetHun er alltid borte , og er nesten aldri tilgjengelig når hun er tilstedet. I tillegg må man vente i evigheter for å komme inn.
Ringte i stad for å bestille time , og neste ledig time var 21.05!!!!
Jeg byttet fastlege omgående.
Sjelden tilstede
Lege: Ragnhild Henriette Risnes SkrevetHyggelige ansatte på forværelset. Legen har jeg bare truffet et par ganger, ellers har det vært turnusleger. Fordelen med turnusleger er at de i hvert fall er opptatt av å gjøre en god jobb.
Effektiv og forståelsesfull
Lege: Ragnhild Henriette Risnes SkrevetEffektiv håndtering og veiledning. Sympatisk og tålmodig tross stor arbeidsmengde.
Får god hjelp og henvisning til aktuelle spesialister raskt.
Aldri tilgjengelig
Lege: Ragnhild Henriette Risnes SkrevetJeg hadde inntil nylig denne fastlegen gjennom 4 år. Har aldri møtt Dr Risnes da det kun er ulike vikarleger tilgjengelig hver gang. Slitsomt og uholdbart samt dårlig kvalitet på vikarlegene. Ringte for å bestille time her om dagen. Ventetiden var 6 uker på å få time så jeg byttet fastlege. Å ha henne som fastlege er en stor vits.