Om vurderingeneSiste vurderinger av Tannlege Sør AS
Kjempegrei tannlege
Tannlege: Anette Skuland SkrevetGruet meg litt til første tannlegebesøk på ca. 10 år, men ble positivt overrasket. Anette var hyggelig og flink til å forklare hva hun gjorde, og behandlingen gikk knirkefritt.
Veldig grei og rolig tannlege, forklarer mye, har høflig og det som er viktigst hos en tannlege, er ikke hardhendt......
Tannlege: Thomas Macheleid Skrevetspesielt bra ved tannlegeskrekk
kvalitativ høy behandling
hyggelig personale
to veldig dyktige tannleger
grei prisnivå
fine lokaler
Flink og behagelig tannlege!
Tannlege: Anette Skuland SkrevetBehagelig og flink tannlege som tar seg tid og får deg til å følge deg trygg og avslappet. Fine og rene lokaler, og bra utstyrt legekontor.
Anbefales på det varmeste!
God service og dyktige ansatte
Tannlege: Thomas Macheleid SkrevetRent og pent lokal, sentralt i sentrum. Hyggelig og høflige ansatte. Kort ventetid. Dyktige tannleger med god oppfølging etter inngrep.
Fantastisk tannlege!
Tannlege: Thomas Macheleid SkrevetJeg hadde egentlig en tannlege jeg var fornøyd med her i Kristiansand. Han flyttet imidlertid til Arendal til min store fortvilelse. Etter å ha vært innom et par andre klinikker kom jeg til Thomas. Han er åpen, hjertlig, tar deg godt i mot og er rolig i atferden. Han forklarer hva han gjør, og passer på å gi deg tid om du trenger dette.
Når vi nå skal flytte bort fra byen ser jeg på det som svært vemodig at jeg ikke lengre kan ha Thomas - og skal hvertfall sørge for å få meg en skikkelig time hos han før jeg flytter, så er jeg sikker på jeg får den beste behandling.