Sarah Legekontor

Telefonnummer456 66 845456 66 8 ...
Violgata 8 1776 Halden

Siste vurderinger av behandlere ved Sarah Legekontor

Trykt og godt

Lege: Ashrak Talib Hussain Skrevet

En hyggelig og grei lege. Tar tak i problemer og får en snar tilbakemelding.lett timebestillinger på nett og via SMS

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Ashrak Talib Hussain Skrevet

Jeg har gått til denne legen i mange år og føler meg godt ivaretatt. Jeg blir alltid tatt på alvor og lyttet til. I forbindelse med en kronisk lidelse, ble jeg sendt videre til en grundig utredning. Det er lett å få kontakt/svar fra legen og hun og de andre ansatte strekker seg lang for at man skal føle seg trygg samt få riktig behandling. Jeg kan trygt anbefale denne kunnskapsrike legen

Beste fastlegen!

Lege: Ashrak Talib Hussain Skrevet

Trenger du/dere en fastlege som lytter til deg, velg Sarah legekontor!

Lett å få time, hyggelig ansatte og villige til å hjelpe.

Tillit og kunnskap

Lege: Ashrak Talib Hussain Skrevet

Jeg har hatt henne som lege i noen år, og har alltid følt meg godt ivaretatt. Jeg har en langvarig lidelse som legen har møtt med kunnskap, repsekt og omsorg. Jeg føler at jeg vlir tatt på alvor og at hun har et høyt kunnskapsnivå. Hun kan jeg gå til med alt i trygghet om at nødvendige helsemessige tiltak blir iverksatt - enten det er behandling eller medisinering. For meg er hun gull verdt.

Ufølsom, lite engasjert

Lege: Ashrak Talib Hussain Skrevet

En lege jeg absolutt ikke er fornøyd med. Tar seg ikke tid til å høre på deg, ufølsom når det kommer til kommentarer fra henne, og lite engasjert i deg som pasient. Leser ikke journal før du kommer til timen. Anbefaler ikke gravide å gå til henne, maken til oppførsel fra fastlege skal du lete lenge etter. Jeg har måtte lete på nettet etter mer informasjon på sykdom som hun har sagt jeg har, da hun swlc ikke har hatt kunnskap om det (f.eks lavt stoffskifte, som ikke er en unik sykdom).
Det er synd hun er så udugelig, når kontordamene er så fantastiske mennesker. Har heldigvis en ny fastlege nå.