Om vurderingeneSiste vurderinger av Tannlege Evjensvold & Rydnert
Flink, effektiv og beroligende tannlege :)
Tannlege: Joakim Axel Gustaf Rydnert SkrevetJeg har vært hos Joakim tre ganger.
(Tatt flere hull og tatt ut en tann.)
Jeg opplevde Joakim som imøtekommende, rolig, forklarende, veldig effektiv og grundig.
Prisen jeg fikk var også veldig bra.
Vel og merke, det viktigste for meg var at jeg ble møtt med forstålse og at han fikk meg til å slappe av:)
Super fornøyd og jeg kommer gjerne tilbake :)
Den beste tannlegen jeg har hatt
Tannlege: Joakim Axel Gustaf Rydnert SkrevetEtter første tannbehandling hos Joakim, forsvant min tannlegeskrekk, og han ble min faste tannlege. Jeg hadde en omfattende tannbehandling, med blant annet 3 rotfyllinger. Han utførte en kjempe bra jobb, og var faglig overbevisende, hensynsfull og hyggelig.
Ambefales på det sterkeste.
Ung, kompetent og hyggelig tannlege
Tannlege: Joakim Axel Gustaf Rydnert SkrevetBehandlingen var rask og effektiv, samtidig er han hensynsfull og fremstår som svært faglig dyktig. Kan anbefale ham på det sterkeste.
Den beste tannlegen jeg har hatt.
Tannlege: Joakim Axel Gustaf Rydnert SkrevetJoakim er den flinkeste tannlegen jeg har hatt. Han er forsiktig, og gir beskjed om hva han gjør. Han er nøye, å gjør en veldig bra jobb. Han er flink til å informere underveis. Han tar veldig "vare" på pasienten, å tar veldig hensyn. Man skal lete lenge etter en som har alt dette i seg😃
Dyktig tannlege
Tannlege: Trine Evjensvold SkrevetJeg har hatt jevnlig kontroll hos denne tannlegen i flere år og er svært fornøyd både med Gravem og Evjensvold. Anbefaler begge tannlegene.