Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Britanniatorget Legesenter
Veldig god lege
Lege: Michael Såmundsen Zwaig SkrevetKunnskapsrik, men vet når spesialist kreves. Genuint interessert, bruker den tid han og pasienten trenger.
Virkelig den beste legen jeg har hatt!
Lege: Solveig Skaug Haraldsen SkrevetHun lytter og forteller på en måte som gjør at du føler deg tatt på alvor. Hun forklarer så du forstår, og på en måte som gjør at du føler deg trygg.
Hun bryr seg virkelig om pasientene sine, og med en dæsj humor, hjelper hun til med alt hun kan ! :) Tusen takk! For GOD oppfølging, Solveig! :)
Behagelig og dyktig
Lege: Solveig Skaug Haraldsen SkrevetHun tar seg god tid til deg, lytter og responderer på det du forteller. Tar deg på alvor og gjøre nødvendige undersøkelser. Viser interesse for deg som person og livet ditt. Ikke noe stress, går ut igjen av legekontoret med en god følelse.
Midt på treer
Lege: Petra Hannelore Elisabeth Brüning SkrevetDen første tiden jeg hadde Petra synes jeg hun var veldig nøye og flink, men etterhvert virket det som om hun ikke ville behandle meg mer men prøvde bare å finne ut merkelige ting jeg skulle gjøre selv. En annen ting er at når du sier noe vinkler hun saken over på seg selv og kommer med masse historier om seg selv.
Ellers synes jeg legekontoret og damene som svarer på telefonen er veldig hyggelige og hjelpsomme.
Overfladisk og glad i enkle problemstillinger
Lege: Kari Handeland SkrevetI utgangspunktet en hyggelig lege, men lite mottakelig for tilbakemeldinger og dårlig på å håndtere komplekse problemstillinger. Sannsynligvis best på småbarnsfamilier med friske barn og voksne.