Hvaler Legesenter

Spjærøy 212 1684 Vesterøy

Siste vurderinger av behandlere ved Hvaler Legesenter

Nyutdannet- besservisser

Lege: Martin Wevling Skrevet

Ingen innsikt i menneskets psyke og hvordan psykisk helse påvirker fysisk helse.

Påståelig og mener han selv vet best hvordan min astma og allergi bør behandles og snakker ned astma og allergispesialisten jeg går til som har 4 batchelor grader innenfor feltet. Selv om jeg ikke har tatt opp noe problem med min behandling der. Jeg svarte kun på forespørsel om jeg tok noen medisiner. Reagerte veldig på denne oppførselen.

Kommer nok ikke til å besøke denne legen igjen da jeg ikke stoler på den kunnskapen han mener han har, da han snakker ned om annet helsepersonell som er spesiellt utannet innenfor sitt eget felt.

Vennlig, nysgjerrig, løsningsorientert

Lege: Hanne Cicilie Larsen Skrevet

Fikk ekstremt god behandling og hjelp i forhold til problemer som oppsto etter endt utredning for ADHD, ett år inn i medisineringen, hvor jeg opplevde å bli komplett utmattet, greide så vidt å holde meg våken 3-4timer i døgnet. Jeg hadde tidligere blitt rådet å ta pause 1 uke i året fra medisinene mine (Elevanse 70mg). Vi kom frem til en løsning på problemet etter 3 uker, hvor jeg var hos legen 1 gang i uken, for å forsøke ny løsning dersom forje forsøk ikke ga resultater. 3. Gangen jeg kom diskuterte vi oss frem til at jeg kan ha blitt resistent mot medicinen og at en pause kanskje kunne bli løsningen. Jeg gikk av medisinene i 10dager og etter dette var problemet løst. Videre ble vi enige om at jeg skulle la være å ta medisinene 1 dag i uken. Jeg gjør dette på lørdager for å unngå å være utslitt mandag morgen da jeg gjerne er veldig sliten dagen etter jeg ikke har tatt medisinene. Nå er det ca. 6mnd siden og alt virker normalt fremdeles. Følte meg ivaretatt og at legen virkelig ønsket å hjelpe. Følte også at hun var villig til å høre på mine tanker, ifht hvor lite forskning det finnes på kvinner i aldersgruppen 25-35 utreddet for ADHD.

Veldig trygg og behagelig tillitsvekkende lege

Lege: Martin Wevling Skrevet

Forståelsefull tillitsvekkende og lyttende lege som tar pasienten på alvor. Kan ikke få fullrost møte med legen godt nok.

Kjempefornøyd med min nye fastlege.

Lege: Emilie Sandbekk Norsted Skrevet

Emilie er min nye fastlege, etter å ha hatt vikarer til stadighet over en lengreperiode, og jeg er veldig fornøyd med henne. Hun er smilende og blid, lytter og tar tak i problemer på en god og forståelsesfull måte. Sitter ikke bare med nesa i pc-skjermen, men har fysiske undersøkelser og øyekontakt.
Er veldig fornøyd med henne som min nye fastlege, og kan anbefale henne på det varmeste.

Beste fastlegen jeg har hatt

Lege: Hanne Cicilie Larsen Skrevet

En fantastisk fastlege som er omsorgsfull og har mye kunnskap. Hun tar seg god tid til å lytte til pasientene. Utrolig fornøyd med å ha henne som lege.