Om vurderingeneSiste vurderinger av Tannlegene i Majorstuhuset, LUN Tann AS
Kjempeflink tannlege!
Tannlege: Lene Margrethe Danielsen SkrevetJeg er livredd for tannleger, og det tok hun veldig hensyn til. Hun kom med fornuftige vurderinger, forklarte nøye, tok seg veldig god tid og framstilte alt på en slik måte at det ikke var skremmende. I tillegg var hun veldig hyggelig og lett å prate med. En veldig behagelig time, selv for meg som var livredd. Jeg kommer ikke til å bytte tannlege!
Endelig en tannlege jeg vil bli hos
Tannlege: Gyri Merete Henriksen Dingsør SkrevetJeg har vært hos "en drøss" tannleger og fått problemer i etterkant pga dårlig grunnarbeid som har medført at fyllinger løsnet og fikk sprekker, etc., som igjen medførte behov for store inngrep. Har nå vært to år hos Gyri Dingsør og vi har "ryddet opp" i de tidligere tilfellene. Underveis har alle inngrepene gått bra. Hun er flink til å ta vurdering av inngrep sammen med pasient og har god dialog med sine pasienter.
Behagelig og dyktig tannlege
Tannlege: Lene Margrethe Danielsen SkrevetJeg har hatt Danielsen som fast tannlege i flere år, og jeg er ualminnelig fornøyd. Hun er dyktig, omgjengelig og omsorgsfull. Hun er veldig likendes og omgjengelig, som gjør at jeg alltid gleder meg til å komme til henne, i tillegg er hun veldig mild og behagelig når hun utfører arbeidet sitt. Det er ikke alltid like behagelig å være hos tannlegen, og det vet hun. Hun forteller og forklarer hva hun skal gjøre, og hun er lynrask når det er ubehagelig f.eks å ta bilde med munnen full av store "dingser". Hun passer også på at det ikke gjør mer vondt enn det nødvendigvis må. Jeg har anbefalt Danielsen til kollegaer og venner, og kan absolutt anbefale henne til alle dere her også. Selv om det høres ut som en klisjé, så må jeg si hun er den beste tannlegen jeg har vært hos fordi hun er god på å forklare hva hun gjør, men ikke minst fordi hun er opptatt av å gjøre tannlegetimen mest mulig behagelig for meg.
Rimelig, hyggelig og dyktig
Tannlege: Gyri Merete Henriksen Dingsør SkrevetGyri er en hyggelig tannlege som snakker og forklarer. Føler med godt ivaretatt av henne. Har anbefalt henne videre til flere venner som også er godt fornøyd. Ikke så dyr heller. Enkelt å få kontakt med kontoret, aldri måttet vente lenge på time.
Dyktig,hyggelig og omsorgsfull tannlege. Beste tannlege jeg noengang har hatt!
Tannlege: Gyri Merete Henriksen Dingsør SkrevetDenne tannlegen ble jeg anbefalt av min mann når møttes. Hun er faglig dyktig og oppdatert. Man kommer nesten alltid inn til riktig tid. Det er enkelt å komme frem på telefonen å endre time hvis man har behov for det. I tillegg er det tilgjengelighet for alle. Jeg har faktisk ikke noe negativt å si om denne tannlegen eller hennes kolleager som jeg har vært hos når Dingsør har hatt permisjon. Prisen er normal i forhold til andre tannleger. Anbefales varm av min mann og meg :-)