Om vurderingeneSiste vurderinger av Østervågtannlegene AS
Heldig med den nye tannlegen
Tannlege: Christine Killingland Løge SkrevetDyktig, effektiv, positiv og behagelig. Veldig fornøyd og kan anbefale Christine.
Det er ikke ofte man kan kalle et tannlegebesøk behagelig!!
Tannlege: Christine Killingland Løge SkrevetChristine Killingland Løge er en meget behagelig tannlege. Jeg tilhører de som ikke er spesielt glad i å gå til tannlege, men har nå forandret mening. Christine vet akkurat hva jeg trenger å vite, og sier akkurat det som skal til for å få meg til å slappe av. Hun er i tillegg så smidig og forsiktig at jeg rett og slett ikke kjente noe ubehag. Tolmodig, hyggelig, forklarende og ikke minst dyktig.
Christine anbefles på det varmeste!!
En behagelig tannlege
Tannlege: Christine Killingland Løge SkrevetEn hyggelig, tålmodig og meget behagelig tannlege. Lider av tannlegeskrekk og har tidligere alltid utsatt mine timer, men etter jeg begynt å gå til Løge har det ikke vært noe problem. Anbefales!
Dyktig og hyggelig som gjør det til en lek å gå til tannlegen
Tannlege: Seyed Hamid Hosseini SkrevetHos tannlege Hamid Hosseini føler man seg alltid velkommen. Latteren sitter løst og man slår av en hyggelig prat før man setter seg i stolen. Her tar man seg tid til hver pasient og man får god forklaring på hva som skal gjøres. Er man engstelig for å gå til tannlege, vil jeg absolutt anbefale tannlege Hamid Hosseini, ettersom de har en fabelaktig måte å få pasienter til å slappe av på.
Tannlege Hamid Hosseini anbefales på det sterkeste i Stavanger!