Om vurderingeneSiste vurderinger av Tannverket Moss AS
Veldig fornøyd
Tannlege: Katrine Hovland SkrevetBle også overført fra Ana som jobber der tidligere. Like fornøyd med begge to. Skånsom og smertefri behandling. Kjempeflink dame, rolig og god. Etter å tidligere ha hatt tannlegeskrekk er den nesten borte etter noen år hos Tannverket Moss.
Meget dyktig
Tannlege: Lars-Petter Hovland SkrevetLars-Petter tok meg i mot på kort varsel. Jeg var i behov av en rotfylling, hvilket ble ordnet raskt og smertefritt. Forklarte hva problemet med tannen var, og redegjorde for hva han hadde tenkt til å foreta seg, trinn for trinn. Beroligende mann og hyggelig atmosfære.
Dyktig og hyggelig tannlege
Tannlege: Katrine Hovland SkrevetBlid og hyggelig tannlege som er lett på hånden. Tar seg god tid og gjør skikkelig arbeid. Settes bedøvelsen 100% smertefritt. Førsøker ikke å prakke på en dyrere behandling enn nødvendig. Priser under snittet. Ingen grunn til å grue seg til å gå til tannlegen. Kan trygt anbefales!
God til å forklare bakgrunn for råd
Tannlege: Katrine Hovland SkrevetBle overført fra Ane som jobbet der tidligere. Behagelig og avslappet personlighet, virker faglig dyktig og tar seg tid til å forklare hvorfor det er viktig å følge de klassiske rådene. Har kun hatt årlig sjekk med rens hos Katrine og oppfatter henne som litt mer hardhendt (tannstein) enn det jeg har vært vant med.
Dyktig
Tannlege: Lars-Petter Hovland SkrevetFlink og hyggelig tannlege som fikser det meste. Rolig og beroligende, forklarer hva som skal skje. Greit prisnivå (til tannleger å være).