Om vurderingeneSiste vurderinger av Tannlege Heen
Hyggelig og dyktig tannlege
Tannlege: Thomas Heen SkrevetTannlege Heen er veldig flink til å se et skade og til å gi råd.
Føler meg virkelig trygg hos han.
meget dyktig
Tannlege: Thomas Heen SkrevetJeg er veldig fornøyd med oppfølging og behandling. Det er et godt system for innkalling, rutinesjekk og akuttbehandling. Behandlingen blir alltid forklart og begrunnet. Alt virker på stell, ship shape og oppdatert så langt jeg som pasient kan bedømme dette. Jeg kan stole på at legens vurdering er korrekt, også legens vurdering av hvor vondt det kanskje kommer til å bli. Jeg har alltid fått god informasjon om pris og alternativer også. Det er trygt og hyggelig å få behandling. Jeg har anbefalt dette tannlegekontoret til andre jeg kjenner.
I disse koronatider kan det kanskje være en ide å minne om og vise til et tydelig sted i klinikken der man skal legge fra seg og hva man kan ha med inn i behandlingsrommet, briller, bilnøkler o.l. Kanskje en påminnelse på venterommet er nok? Her gikk jeg nemlig i smittefella.
Veldig god tannlege
Tannlege: Thomas Heen SkrevetAlltid blid og hjelpsom. Flink og nøyaktig. Kommer raskt inn når det er noe spesielt. Veldig blid og hyggelig tannlegesekretær.
Trygg, punktlig og behagelig.
Tannlege: Thomas Heen SkrevetAnbefales. Forklarer bra. Gjør meg trygg. Min tannlegeskrekk fra 70 tallet er nesten kurert. Assistenten er også topp.
min gode tannlege
Tannlege: Thomas Heen SkrevetMin tannlege er en blid og positiv mann. Han gir meg følelsen av å bli sett. Han orienterer om alt han har tenkt å gjøre og er netthendt og dyktig. Jeg er meget fornøyd.