Om vurderingeneSiste vurderinger av Vøyenenga Tannlegekontor AS
Utrolig hyggelig og dyktig tannlege
Tannlege: Eli Kristin Husa SkrevetByttet over til Eli Kristin Husa etter tips fra familiemedlemmer, og hun er utrolig dyktig og veldig hyggelig. Anbefales!
"Simly the best"
Tannlege: Regine Gro Leidal SkrevetOverskriften taler for seg selv...…
Trodde aldri jeg skulle komme i nærheten av å glede meg til neste tannlegetime, men det er tilfelle når du har Regine som fast tannlege. Spesielt om du har vært flink til å benytte tanntråd.
Håpløst
Tannlege: Eli Kristin Husa SkrevetGjorde to behandlinger til flere tusen kroner uten at tannpinen ble noe mindre.
Mange småting underveis jeg ikke gidder å nevne men hastverksarbeid er nok det viktigste. Veldig hyggelig da.
Meget dyktig!
Tannlege: Eli Kristin Husa SkrevetEli Kristin kurerte tannlegeskrekken min ved å lytte, være nøye, forklare hva hun gjør underveis, og hun gjør meg veldig trygg. Jeg føler at jeg er i de beste hender når jeg er hos henne. Hun er meget kompetent, og vil kun det beste for meg som pasient. Kommer aldri til å bytte tannlege!
Fantastisk flink og hyggelig tannlege!
Tannlege: Eli Kristin Husa SkrevetEli Kristin Husa er fantastisk. Hun er rolig og flink. Jeg har hatt tannlegeskrekk i mange år og kommer aldri til å bytte etter å ha opplevd hvordan det kan være!