Om vurderingeneSiste vurderinger av Kolbotn Tannklinikk
Veldig bra tannlege!
Tannlege: Jasdeep Singh Ohri SkrevetAnbefaler virkelig denne tannlegen, jeg har ekstremt tannlegeskrekk og hadde aldri klart å gå til tannlegen uten han. Så tommel opp👍👍👍👍👍
Fantastisk tannlege!!
Tannlege: Jasdeep Singh Ohri SkrevetDen beste tannlegen jeg har vært hos noen sinne. Han tar en med ekstremt tannlegeskrekk seriøst, er utrolig dyktig og får en til å føle seg trygg. Jeg skal aldri bytte tannlege.
Super flink tannlege
Tannlege: Jasdeep Singh Ohri SkrevetUtrolig fornøyd. Jasdeep er en dyktig og hyggelig tannlege som kan absolutt anbefales. Han var så flink til å informere om og rundt behandlingen før de begynner på den. Er veldig opptatt av å gi sine pasienter en smertefri opplevelse. Topp kvalitet på tjenestene.
Hyggelig tannlege med et stort smil.
Tannlege: Jasdeep Singh Ohri SkrevetDette er en meget profesjonell tannlege med topp moderne utstyr, og fine lokaler. Behandlinger hos han er bare en fryd. Kan stekt anbefales.
Rolig og god tannlege
Tannlege: Jasdeep Singh Ohri SkrevetHar heldigvis funnet Jasdeep Ohri, som har blitt min faste tannlege. Han er rolig, han forbereder meg på alle små ting som skal gjøres, forklarer og gir en pekepinn på kostnader. Jeg opplever han som veldig kompetent og trygg.