Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Herredshuset legesenter
Trygg
Lege: Erlend Sveberg SkrevetBeste legen hittil, han lytter, forklarer ting så man skjønner det og flink til å ta pasienten på alvor
Utrolig dyktig lege
Lege: Erlend Sveberg SkrevetBeste legen jeg har hatt! Han kan forklare alt, kunnskapsrik, godt humør, lyttende, tar deg på alvor. Anbefales!
Overfladisk og utgått på dato
Lege: Hilde Elizabeth Granlund SkrevetVi er flere i familien som har vært hos henne når vår egen fastlege har vært fraværende og alle gangene har vi gått ut igjen frustrerte og ikke fått noe hjelp.Hun bagatelliserer ting og har flere ganger kommet frem til en konklusjon uten engang å ha undersøkt vedkommende. Vi har alle gangene måtte ha bestilt ny time hos vår egentlige fastlege. Neste gang hun blir foreslått som erstatter for egen fastlege kommer vi til å velge legevakten istedet. Det er tryggere.
Dyktig
Lege: Gina Renate Øverland SkrevetMeget fornøyd med denne legen. Har tid til å lytte. Meget behagelig lege. Imøtekomme. Virker meget dyktig. Den beste legen jeg har hatt.
Super lytter og tar deg seriøst.
Lege: Hilde Elizabeth Granlund SkrevetFantastisk! Lytter, er nøye, undersøker og henviser. Her føler man at man blir tatt på alvor og stiller opp for deg som et menneske.