Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Voll Legesenter
God Lege.
Lege: Kjetil Johnstad Gimse SkrevetHar selv byttet til denne legen, på grunn av gode erfaringer på legesenteret der.
Det kan være litt forsinkelser på venterommet der, men det er på grunn av at han tar seg tid til til alle pasientene. Og det er det verdt og vente litt på.
Lokalene til Ajer Legesenter er rene, ryddige og oversiktlige. Jeg har heller aldri hatt noen problem med dem som er ansatte på kontoret/laben der.
Dyktig og omtenksom
Lege: Maria Skalleberg SkrevetHun tar deg på allvor.Sender deg videre hviss det er noe hun lurer på og tar seg tid til å høre på deg.
Beste legen på kontoret.
Lege: Maria Skalleberg SkrevetOmtenksom og forståelsefull.
Tar seg tid til og lytte, forsiktig ved undersøkelser.
Hyggelig og seriøs
Lege: Khalid Mahmood SkrevetFikk time hos ham da min fastlege ikke var tilstede.
Ble tatt på alvor fra første stund. Han sto på slik at jeg fikk videre undersøkelse på sykehus samme dag!
Ingen betenkeligheter med å bruke han senere.
Positivt overrasket
Lege: Khalid Mahmood SkrevetHar vært pasient hos SBJ i mange år, ble veldig skeptisk til en utenlandsk lege. Valgte å prøve han ut før evt. bytte. Jeg har hatt problemer med kne og hofter i lange tider etter tunge løft og hard trening gjennom livet. Han tok meg og mine problemer på alvor. Jeg kom inn til en rask vurdering hos spesialist etter en time hos fastlegen. Opplevde han som flink til å lytte og "se" pasienten. Han tok seg tid til å se meg.
Har nå vært gjennom to operasjoner, og klarer å gå turer etter mange stillesittende år. Har anbefalt han til venner og bekjente.