Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Voll Legesenter
Den beste legen
Lege: Erlend Refsdal SkrevetFantastisk dyktig og engasjert lege som ser og lytter til deg. Er genuint interessert i å hjelpe pasientene sine, og tar seg god tid. Kommer aldri til å bytte lege igjen!
Ikke spesielt hjelpsom
Lege: Khalid Mahmood SkrevetVirker som han har veldig hastverk. Viser tydelig med kroppsspråk og verbal kommunikasjon at han vil ha deg ut av kontoret sitt raskest mulig. Virker ikke interessert i å lytte. Ignorerer det jeg sier og danner seg sin egen mening før man rekker å forklare hva problemet er.
Eksepsjonelt godt menneske❤️
Lege: Ingrid Marie Berg SkrevetHun hører på deg, men stiller spørsmål veldig mye.. litt mer enn jeg var vant til fra tidligere leger. Hun som lege klarte å finne problemet og harhjulpet meg masse med det👌 Jeg ser henne dom genuint glad i jobben sin. Vil gjerne andre får tilgang til denne fantastiske legen❤️
Trygg
Lege: Khalid Mahmood SkrevetEn empatisk og trygg lege. Føler meg 100% trygg og ivaretatt. Min, mine barns og foreldres lege over mange år.
Veldig flink og empatisk
Lege: Ingrid Marie Berg SkrevetJeg har aldri følt meg så sett og hørt hos en lege før. Føler meg alltid godt ivaretatt hos henne og jeg anbefaler henne på det sterkeste.