Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Voll Legesenter
Veldig flink og empatisk
Lege: Ingrid Marie Berg SkrevetJeg har aldri følt meg så sett og hørt hos en lege før. Føler meg alltid godt ivaretatt hos henne og jeg anbefaler henne på det sterkeste.
Hyggelig kar!
Lege: Erlend Refsdal SkrevetKjenner han ikke så godt, men har vært der to-tre ganger. Selv da jeg kom med et lite tulleproblem (kun en hoven lymfeknute) som ikke var noe farlig i det hele tatt tok han meg på alvor og trygget meg.
Virker flink og smart. Pleier å være litt forsinket, men tar seg god tid, så det er helt innafor!
Mista tilliten!
Lege: Khalid Mahmood SkrevetHar ikke fått den hjelpen jeg trenger.
Han har ikke noe forståelse for min situasjon, og viser tydelig irritasjon når jeg ikke blir bra. Ikke interessert å høre på meg.
Jeg går ikke tilbake!
Føler jeg ikke blir tatt på alvor
Lege: Khalid Mahmood SkrevetFøler han ikke tar problemene mine på alvor og at han ikke tar seg ordentlig tid til å høre på meg. Føler også at han ikke gir meg den oppfølgingen jeg trenger og at mine egne meninger og erfaring blir oversett.
Trygg sosial person
Lege: Ingrid Marie Berg SkrevetFøltes som en ordentlig person som bryr seg og ikke bare en robot-svar. Tok også tid til å passe på meg godt mentalt og fysisk.