Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stange Legesenter
Trygg og flink lege
Lege: Roar Fretheim SkrevetAlltid vært min fastlege! Etter å ha prøvd noen andre leger forstår jeg hvor forståelse full og hjelpsom Roar er i forhold til de andre legene jeg har vært hos! Anbefales på det sterkeste!
Upersonlig
Lege: Jann Sindre Hallem SkrevetHan er sikkert en dyktig lege, men oppfatter han som upersonlig og utålmodig. Hilser ikke, stressa hver gang jeg har vært der, ser mest på pc'n, kan ikke få en fort nok ut av døra igjen. Han tok ikke meg som pasient på alvor og ville ikke henvise videre når jeg trengte hjelp med et intimt problem, da jeg ikke var komfortabel med å undersøkes av han når jeg ikke følte meg trygg på han. Valgte å bytte fastlege så jeg kan få hjelpen jeg trenger. Er ofte opptil en times ventetid på å komme inn. Anbefales desverre ikke.
Trygg og lyttende
Lege: Roar Fretheim SkrevetTrygg, interessert i pasienten. Følger opp !!
Lytter, tar den tiden det tar.
Respekt for mennesket, og samarbeider om løsninger...
Hyggelig
Lege: Roar Fretheim SkrevetHan er en hyggelig, rolig og behagelig mann. Han har tid, svarer på meldinger.
Helt OK som lege. Han virker likevel litt utdatert. Har ikke så god oversikt over teknologiske ting, og det virker ikke som om han vet så mye om medisinsk forskning og utvikling som skjedde etter at han selv studerte medisin for mange år siden.
Om en hyggelig og medmenneskelig lege er viktigere for deg enn en kompetent og faglig oppdatert lege kan jeg varmt anbefale han. Han er dessuten veldig flink med barn. Tillitsvekkende og tålmodig.
Meget kompetent
Lege: Roar Fretheim SkrevetFretheim er en fastlege som ser helheten.
Ingen kjappe og enkle vurderinger og løsninger.
Har en utstrakt kompetanse på sosialmedisin.
Går ikke rundt grøten men kaller spade for en spade.
Trygg og god lege!