Tannlegebislett

Bestill time
I dag 31. mar | I morgen 1. apr | Ons 2. apr | > | |
---|---|---|---|---|
Om
Vi er et tannhelseteam i sÞken etter den perfekte kliniske prestasjon, basert pÄ hÞykvalitets service og profesjonell behandling har vi et mÄl i sikte: Absolutt funksjonell og kosmetisk tilfredsstillelse av pasienters behov.
Som pasient hos oss tas du pÄ alvor! Et VENNLIG og AVSLAPPET miljÞ preget av profesjonalisme som vil gjÞre ditt tannlegebesÞk til en helt annerledes og positiv opplevelse.
VĂ„rt serviceorienterte personell vil gi deg relevant informasjon fĂžr, under og etter behandling. Takket vĂŠre oppdaterte kunnskaper og et nytt og forfriskende tannhelsekonsept vil du oppleve et spennende og betryggende behandlingstilbud.
Med moderne utstyr og materieller av hÞyeste kvalitet kan vi bistÄ med de fleste innen tannbehandling:
* Akutte tilfeller (Obs! Akutte pasienter prioriteres og tas ofte pÄ dagen uansett)
* Visdomstannfjerning
* Rotkanalterapi
* Protetikk
* Konserverende behandling (fyllinger)
Og mye mer.
Vi har stor erfaring med pasienter som lider av ekstrem tannlegeangst. Snakk med oss fÞr tannlegeavtalen din og si ifra dersom tannbehandling er spesielt stressende for deg. Vi kan finne en behandlingsfremgangsmÄte som passer dine behov.
Tannlegebisletts operatÞrer er autorisert helsepersonell godkjent av Det odontologiske fakultet i Oslo og av Statens Autorisasjonskontor for Helsepersonell i Norge. De er ogsÄ medlemmer av Den norske tannlegeforening.
Neste time:
Neste time: