Om vurderingeneSiste vurderinger av Skøyen Tannlegekontor
Trygg, serviceinnstilt, flink
Tannlege: Hanne Merete Gaarder Almgren SkrevetEr til årlig kontroll, ikke sjelden oppstår akutte ting som fører til oftere kontakt. Alltid blid, forståelsesfull, presis, nøktern-sier på en pen måte ting som de er, og etterlater også inntrykk av faglig dyktighet. En tannlege jeg ikke bytter fra.
Behagelig person og rask
Tannlege: Hanne Merete Gaarder Almgren SkrevetJeg er innom to ganger i året for tannsten og har litt angst for dette. Da jeg flyttet til Skøyen og begynte hos Hanne Merete, så ble opplevelsen hos tannlegen en helt annen enn tidligere.
Jeg er ikke redd tannleger, men det var likevel utrolig bra å komme til en som er rask og effektiv og flink!
Den beste tannlegen
Tannlege: Ingela Pedersen SkrevetIngela er den beste tannlegen jeg noengang har hatt. Hun er hyggelig, snill og kjempe dyktig. Anbefaler på det sterkeste.
10 år, fortsatt like fornøyd
Tannlege: Bjørn Espen Opheim SkrevetJeg har gått til Espen i ca 10 år nå, og jeg er fortsatt like fornøyd. Han er hyggelig, hensynsfull og proff, og det er jo akkurat det en tannlege skal være.
Meget profesjonell og dyktig. Hun har vært min/vår fasttannlege i en årrekke.
Tannlege: Ingela Pedersen SkrevetIngela Pedersen er både vennlig, omsorgsfull og hun ser meg som pasient. Man føler seg ivaretatt som pasient.
Helt unik spør du meg.
Det samme sier min mann som også er hennes pasient.