Om vurderingeneSiste vurderinger av Tveita Tannhelseklinikk
Smertefullt
Tannlege: Arash Sanjabi SkrevetRotfylte en tann og opplevde at under behandlingen traff tannlegeboret ned på armen to ganger. Trodde først at jeg ble boret i armen, men ser senere at det er brennmerker da motoren var varm. Registrerer også at jeg har brennmerker i munnen etter behandlingen. Møtte ingen forståelse eller imøtekommenhet da det ble tatt opp med tannlegen.
Stresset og irritert
Tannlege: Mads Erik Udjus SkrevetVirker stresset og travel, og fikk meg til å føle at han ikke egentlig hadde tid til meg og timen jeg hadde bestilt. Virket ikke som han hadde spesielt lyst til å tannlege den dagen i det hele tatt.
Ble satt opp til kontroll uten å få beskjed om det, og kontordamen ble irritert da jeg ringte og avlyste. Byttet tannlege etter dette..
Super service, god oppfølging, veldig hyggelig opplevelse
Tannlege: Mads Erik Udjus SkrevetVeldig profesjonell og hyggelig tannlege. Jeg fikk tydelig beskjed om hva som skulle skje i timen, inngir en tygg atmosfære (litt tannlegeskrekk), alt i alt en strålende opplevelse! Anbefales!!
Virker ikke opptatt av pasienten
Tannlege: Mads Erik Udjus SkrevetGikk til Udjus for flere behandlinger. Det meste gikk fint men han viket veldig fra planen og gjorde andre ting som var langt fra vellykket.
Virker som en fin fyr men virker ikke så opptatt av pasientens behov på lang sikt.
Veldig flink tannlege
Tannlege: Eva Cathrine Wahlstrøm SkrevetEva er dyktig og hyggelig. Hun svarer på alle spørsmål man måtte ha hva gjelder behandlingen. Under behandlingen går hun skånsomt frem, ingenting skal være vondt. Kan anbefale henne og Tveita tannhelseklinikk generelt - det er null problem å få time.