Om vurderingeneSiste vurderinger av Odontia godetenner
Ti av Ti
Tannlege: Hanna Adelved SkrevetHanna er en sosialt oppegående dyktig tannlege som utøvde sitt virke på en eksemplarisk måte. Hun kommuniserer på en effektiv måte som gjør at man føler seg trygg i stolen samtidig som hennes "pirkearbeid" ikke skaper for mye ubehag. Etter behandlingen tok hun seg tid til å forklare hvorfor og hvordan å best bruke tanntråd, noe jeg tidligere har trodd nærmest har vært en standardfrase fra tannleger. Vil absolutt anbefale å gleder meg allerede til neste innkalling. Hennes flotte tanngarde er også inspirerende å se opp til.
Topp tannlege
Tannlege: Mari Elisabeth Vileid SkrevetEtter mange, mange årlige innkallinger fra tannlege Mari Vileid, er det bare en ting å si: Fantastisk tannlege på alle vis, både faglig og menneskelig. Henne kan du stole på. Orden på alt.
Tilgjengelig og pedagogisk
Tannlege: Mari Elisabeth Vileid SkrevetMeget fornøyd med Mari! Hun setter pasienten først! Hun svarer raskt på e-post og stiller opp på kort varsel ved akutte situasjoner. Hun er flink til å forklare og svarer rolig og pedagogisk på alle spørsmål.
Den beste og hyggeligste tannlegen.
Tannlege: Hanna Adelved SkrevetHanna har hjulpet meg med 6 hull som jeg har klart å bygge meg opp i løpet av de siste årene.. Jeg har veldig tannlege skrekk eller kanskje tannlege redskaps skrekk er bedre å kalle det.
Hanna har vært helt fantastisk de siste gangene jeg har vært der for å borre i hullene og hun har vært nøye og forsiktig.
Absolutt min nye faste tannlege 😊👍
Dyktig, nøye og omtenksom
Tannlege: Hanna Adelved SkrevetJeg har brukt tannlegesenteret siden midten av 80-tallet, og har alltid vært svært fornøyd. Når min faste tannlege nå gikk av med pensjon arvet Hanna meg som pasient. Hun er meget dyktig, nøye og viser stor omsorg.