Om vurderingeneSiste vurderinger av Odontia godetenner
Den beste tannlegen!
Tannlege: Temoor Ilyas SkrevetTemoor er virkelig den beste tannlegen jeg har vært borti. Jeg opplever han som en som bryr seg om pasienten. Og han er ekstremt dyktig i sitt fag. Jeg fikk bygd på flere tenner med kompositt, og har endelig fått selvtilliten min tilbake! Ønsker og komme tilbake uansett behandling i fremtiden, det sier litt om hvor dyktig han er!
Superfornøyd med Temoor Ilyas
Tannlege: Temoor Ilyas SkrevetHver gang jeg har time hos Temoor, får jeg førsteklasses behandling. Han tar seg tid, forklarer godt og lytter og tar hensyn til mine ønsker. Her er det gjensidig respekt hele veien.
Etter brutale opplevelser hos skoletannlegen i barndommen, var det veldig godt å komme hit.
Anbefaler han varmt!
Veldig dyktig tannlege!
Tannlege: Temoor Ilyas SkrevetVeldig dyktig tannlege! Har anbefalt denne tannlegen til både familie, venner og bekjente. Det er ikke ubehagelig å gå til tannlege hos denne tannlegen. I tillegg til å være en dyktig tannlege, er han god på pasientkontakt. Han er veldig flink på kommunikasjon, og man føler seg trygg som pasient.
Dyktig og nøye tannlege
Tannlege: Temoor Ilyas SkrevetTemoor er en svært dyktig tannlege. Han er nøye i arbeidet sitt. Det er svært beroligende å sitte i stolen hos han, da han alltid forklarer hva han gjør, og er åpen om hva han tenker om tilstanden til dine tenner.
Han gir gode råd, men gir deg god åpning til å tenke gjennom, slik at du ikke føler deg presset til en behandling du egentlig ikke ønsket. Her får du høre alle sider av saken, slik at du selv kan ta den beste avgjørelsen for din tannhelse.
Vær oppmerksom på at Temoor er glad i å prate, og du må gjerne svare på spørsmål med diverse tannlegeutstyr i munnen. Jeg synes det bare er hyggelig, men kan være noen som foretrekker mindre prat.
En glimrende tannlege
Tannlege: Mari Elisabeth Vileid SkrevetEtter mitt årlige besøk hos tannlege Mari Vileid i går slo det meg hvor tilfreds jeg på alle måter har vært som hennes pasient i noe sånt som 20 år. Et veldrevet kontor, behagelig, hyggelig og såvidt mine tenner og jeg kan bedømme alltid førstklasses arbeid! Jeg har aldri behøvd å grue meg til disse konsultasjonene.