Om vurderingeneSiste vurderinger av Odontia Tannlegene Røa
Empatisk og dyktig tannlege
Tannlege: Brita-Karin Lie SkrevetJeg har flyttet fra Røa til sentrum i Oslo og går dit fortsatt.
Hun bryr seg oppriktig om kundene, og sørger for at det er så lite ubehagelig som mulig. (Føles det som)
Det er alltid hyggelig å slå av en liten prat, og hele prosessen er bedre enn de jeg har gått til tidligere.
Tannlegen min.
Tannlege: Benedicte Heireth Jørgensen SkrevetJeg har vært hos Benedicte siden 2006, og jeg er strålende fornøyd. Hun er god til å informere om hva hun gjør. Hele pasienten teller, ikke "bare" tennene. Det er i sakens natur, at med munnen full av ymse remedier, så er det vanskelig å føre en samtale der pasienten kan svare i hele setninger; men når det skjer, så bekrefter det mitt veldig gode inntrykk. Så jeg vil uten forbehold anbefale Benedicte. Førstelinjetjenesten er forbilledlig!
Meget fornøyd
Tannlege: Benedicte Heireth Jørgensen SkrevetMeget fornøyd med behandlingen. Flink til å fortelle hvilken behandling som vil gi det beste resultat.
Rolig, behagelig og meget dyktig. Inngir trygghet og vil fortsette hos henne. Alltid punktlig og flink til å fortelle hv
Tannlege: Brita-Karin Lie Skrevetveldig bra inntrykk av tannlegen, rolig og behagelig. Inngir trygghet og jeg vil fortsette hos henne. Alltid punktlig
Fikk meg til å føle meg usikker.
Tannlege: Benedicte Heireth Jørgensen SkrevetJeg fikk utført en rotfylling, borret noen hull, og fikk konsultasjon om en manglende tann. Jeg har ikke noe imot tannleger og har mange år med erfaring i tannlegestolen, men disse besøkene ga meg en veldig dårlig magefølelse.