Om vurderingeneSiste vurderinger av Odontia tannlegene Oslo sentrum
Dyktig og effektiv
Tannlege: Mehwish Pervaiz SkrevetMehwish og Byporten tannlegesenter gav et veldig godt inntrykk etter første besøk. Jeg ventet nesten ikke, besøket hos tannlegen tok så lang tid som forventet. I tillegg hadde jeg fått time dagen etter, rett før jul. Jeg fikk ryddig og tydelig beskjed om hva som måtte gjøres med tennene og hvor mye det hastet.
Alt i alt veldig fornøyd
Den beste tannlegen jeg har hatt så langt
Tannlege: Mehwish Pervaiz SkrevetUtrolig serviceinnstilt og hyggelig. Går forsiktig frem, kunnskapsrik om inngrepene og tydelig på hva som må gjøres.
Veldig fornøyd!
Tannlege: Lasse Andreas Fasting SkrevetHar gått til Lasse et par år nå og er strålende fornøyd. Slet med tannlgeskrekk etter dårlig erfaring fra skoletannlegene, det tok ikke lange tiden før Lasse fikk kvitt en hver bekymring jeg hadde. Absolutt ingenting å klage over, jeg kan anbefale han på det sterkeste.
Dyktig!
Tannlege: Mehwish Pervaiz SkrevetSyns hun er veldig dyktig, får deg til å slappe av. Kommer gjerne med tips til å bedre tannpussen:-) Har alltid historikken fra forrige gang klart når man starter timen, føles som hun husker deg fra forrige besøk selvom det er 1 år siden sist.