Om vurderingeneSiste vurderinger av Grønland Tannlegesenter
Effektiv og flink
Tannlege: Aesar Salman SkrevetGjorde seg ferdig første timen så jeg slapp å komme tilbake en gang til👍🏻 Rimelige priser og hyggelig personale.
Dårlig informasjon og meget dyrt
Tannlege: Aesar Salman SkrevetTannlegen fremstår som lite flink i sin jobb. Det blir ikke informert om alle alternativer jeg har for min behandling, kun det dyreste alternativet. Det bør være en tannleges prioritet å gi kunden alle alternativer, for deretter å kunne gi meg gode råd.
Gir meg heller ikke informasjon underveis eller rett etter behandlingen om hva han tenker om min tannhelse. Denne viktige informasjonen gir han meg som en liten kommentar i farten når jeg står i resepsjonen og må betale 1000kr for en tannhelsesjekk som står skal koste 250kr på inngangsdøren deres. Dyrt og grunnleggende dårlig i pasientbehandling
Veldig flink og hyggelig tannlege
Tannlege: Omran Taalo SkrevetJeg er kjempefornøyd med behandlingen jeg fikk hos Grønland Tannlegesenter av Omran Taalo. Omran er profesjonell og hyggelig.
Fantastisk flink og trygg tannlege!
Tannlege: Omran Taalo SkrevetJeg kom til Omran etter å ha unngått tannlegen i nesten 8 år grunnet stor tannlegeskrekk. Han avdekket det en annen tannlege hadde oversett noen dager i forkant og oppdaget hvor jeg faktisk hadde betennelse og satte meg på antibiotika kur med en gang som reduserte smertene betraktelig. Han avdekket også feil den andre tannlegen hadde gjort og har hjulpet meg å fikse opp i alle mine tannproblemer som jeg har unngått i flere år. Hele prosessen de siste 8 ukene har vært fylt med utallige tannlegebesøk hos Omran og hvert eneste besøk har han virkelig passet på at jeg forstår hva som skjer, at jeg er beroliget og ikke stresset, og han har sørget for at hele opplevelsen har føltes langt mindre skremmende og mindre preget av stress. Han bruker virkemidler som behagelig og avslappende musikk i bakgrunnen og man merker han har sterk kompetanse og er en svært dyktig tannlege som man raskt får tillit til og kjenner seg trygg hos. Jeg vil anbefale Omran til absolutt alle jeg kjenner, og oppfordrer alle til å fikse sine tannproblemer hos han.
Veldig flink tannlege.
Tannlege: Omran Taalo SkrevetVeldig kjapp og effektiv, anbefaler denne tannlegen. Musikk på rom for å gjøre det mer avslappende for pasienten. Snakker flere språk og jeg er veldig fornøyd med han. Anbefaler han som tannlege. Han blir min faste tannlege.