Om vurderingeneSiste vurderinger av OC Festningen Tannklinikk
Den beste tannlegen jeg noengang har møtt!
Tannlege: Kima Karimiha SkrevetTannlege Kima Karimiha er uten tvil den mest profesjonelle og behagelige tannlegen jeg har vært hos. Jeg er mektig imponert over hvor proff hun er.
Hun informerte underveis, var lett på labben, og gjorde rotfyllingen jeg hadde gruet meg til, til en fin og smertefri opplevelse.
Anbefales på det varmeste!
Høyst sannsynlig oslo’s beste tannlege
Tannlege: Lars Martin Døving SkrevetEtter mange nedturer hos tannleger som tok gale beslutninger rundt min tannhelse, havnet jeg med store tannsmerter hos Døving. Denne mannen har gjort alt perfekt, viser empati og enorm kunnskap, og har en pedagogisk tilnærming som gjør at man som pasient føler seg sett og hørt. Vil på det sterkeste anbefale Lars Martin til alle som ønsker en profesjonell, forståelsesfull og svært dyktig tannlege.
Suveren!
Tannlege: Dorte Buschmann Jægersen SkrevetRyddig, profesjonell, god informasjon under besøk. Bra oppfølging underveis og god kontroll på journal og historikk.
Den beste tannlegen!👌🏼🤩
Tannlege: Lars Martin Døving SkrevetHan er flink faglig og urolig flink med mennesker. Jeg kan anbefale alle på det sterkeste å gå til Lars. Du kan ikke finne bedre tannlege en han.
Supernøye og flink tannspesialist
Tannlege: Kima Karimiha SkrevetDen gode opplevelsen starter allerede med resepsjonens blide ansatte. Så inn til Tannspesialist Kima Karimihas trygge behandling. Hun informerer underveis og jeg følte meg godt ivaretatt. Aldri har jeg slappet så godt av hos en tannlege før. Hun er profesjonell!
Tusen takk for at jeg fikk hastetime hos dere. Den er verdt hver krone!