Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stortorget Legesenter
"Som å snakke til veggen"
Lege: Emma Rudneva SkrevetVirker totalt uinteressert i pasienten. Sitter med ryggen til, bruker veldig mye tid på pc'n, burde kanskje tatt seg et kurs i både data og kundebehandling. Virker veldig krass i sine uttalelser, men mulig noe av dette skyldes utfordringer med språk/tonefall. Ikke oversikt over papirene, og i dag tok hun meg for å være en annen person. Åpnet altså feil journal, og begynte å forklare hva som stor der. Ikkje bra!
Helt utrolig
Lege: Emma Rudneva SkrevetIkke pasientvennlig i det hele tatt. Virket som hun hadde bestemt før undersøkelsen hva som feilte/ikke feilte pasienten. Kvass og brå mot pasienten. Lyttet ikke til hva pasienten sa. Satt med ryggen til pasienten.
flink lege
Lege: Emma Rudneva Skrevetmeget dyktig og angasjert lege.Hun er meget flik pålitelig og oppdatert.Hun hjalp meg flere genger og nesten redet mitt liv. Altid vennlig og oppmerksom mot pasjenterTakknemlig at jeg fant henne som lege
Beste legen jeg har hatt!
Lege: Emma Rudneva SkrevetJeg føler meg mer komfortabel når jeg er hos denne legen. Jeg kan være åpen om alt uten å føle meg usikker. Jeg vil gjerne bytte fastlege til deg Emma.
Dyktig og oppmerksom.
Lege: Emma Rudneva SkrevetHar hatt henne som fastlege i mer enn 10 år, og har bare godt å si om hennes faglige dyktighet.
Lett å få tak i, interessert i hva jeg har på hjertet, flink til å berolige, og ser alltid vennlig rett på meg, bortsett fra når hun skriver nødvendige ting på PC.
Henviser med en gang videre hvis noe er utenfor allmennlegenes, altså hennes, fagområde.
Følger godt med på progresjonen i et par kroniske sykdommer jeg har. Kommer med gode forslag til ulike behandlingsalternativer.
Hun er imidlertid ikke riktig lege å oppsøke hvis man bare er ute etter sykemelding, uten at det egentlig feiler noe... Og det tror jeg er den egentlige årsaken til at endel uttrykker så mye misnøye.