Om vurderingeneSiste vurderinger av Heyden Tannhelsesenter
Ingen over - ingen ved siden
Tannlege: Anders Heyden SkrevetHan er meget profesjonell, dyktig og hyggelig og en fantastisk håndverker. Jeg har trukket visdomstann og fått implantat uten å kjenne noe smerte verken under inngrepene eller etterpå. Anbefales på det varmeste!
Den beste tannlegen jeg noen gang har opplevet i mitt 61 år lange liv
Tannlege: Anders Heyden SkrevetJeg har bare gode ord å si om kjevekirurg Anders Heyden. Det er unødvendig å grue seg til tannbehandling hos ham.
Rask, effektiv og dyktig
Tannlege: Anette Moen Barnholt SkrevetFin opplevlse å ha denne tannlegen fast. Hun er svært rask og dyktig, alltid hyggelig og gir god informasjon. Lytter til hva pasienten sier. Tannlegesenteret gir svært god service, alltid hyggelige og tilgjengelige, også på mail
Flott tannlege på alle måter
Tannlege: Bente Iren Ingvaldsen Wiig SkrevetDyktig og rask, forklarer alt underveis, har omtanke for pasienten. Svært positiv, blid og empatisk. Sekretærene er alltid vennlige og raske, det går også godt an å få tak i kontoret på mail noe som er svært positivt
Proff til fingerspissene!
Tannlege: Anders Heyden SkrevetUtrolig dyktig og hyggelig kar. Anbefales på det sterkeste ved kirurgisk fjerning av visdomstenner. Når du kan forlate tannhelsesenteret uten å ha stilt et eneste spørsmål, men likevel ikke lurer på noe som helst, ja, da føler du at du har gått til rett mann.