Om vurderingeneSiste vurderinger av Odontia Varna Tannlegesenter
Veldig hyggelig og faglig dyktig tannlege.
Tannlege: Jon Olav Kubberød SkrevetImøtekommende betjening med god service og lite ventetid.
Fine og lyse lokaler der du føler deg trygg og ivaretatt.
Raske og effektive tannhelse arbeidere som yter 100% for å tilfredsstille deg som kunde!
Jon Olav er nok den beste tannlegen man kan finne,så kommer til å fortsette som kunde frem til gebisset må innsettes.
Hurra, han er min nye tannlege!
Tannlege: Lars-Fredrik Gjølstad SkrevetVeldig fornøyd etter min første time hos Gjølstad! Har fått ham anbefalt av andre, og han innfridde i høyeste grad forventningene; Smertefri behandling, forklarer og begrunner underveis,og han legger mye arbeid i finnishen. Jeg merker ikke at jeg har fått ny fylling (som jeg alltid har gjort hos andre tannleger). Liker også at han går for å reparere tannen uten å ty til krone o.l. hvis det ikke er helt nødvendig. (Min tidligere tannlege anbefalte krone på 'alle' tenner!). Anbefaler Gjølstad på det varmeste!
Super tannlege!
Tannlege: Lars-Fredrik Gjølstad SkrevetJeg ble tatt godt imot av blide tannlegesekretærer. Tannlegen var grundig, hyggelig og forklarte godt hva som ble gjort. Dere kan anbefales til andre!
Veldig flink tannlege. Faktisk den beste jeg har vært hos
Tannlege: Rune Børslett SkrevetKjempeflink å smertebehandle, og gjør meg trygg og rolig. Stilte opp akutt ved problemer i helga! Veldig dyktig.
Utrolig dyktig 👍
Tannlege: Jon Olav Kubberød SkrevetKan sine saker og er utrolig rolig og gjør alt for en skal ha det behagelig i stolen og flink til å lytte 😊