Om vurderingeneSiste vurderinger av Odontia Varna Tannlegesenter
Rune er profesjonell med et behagelig vesen.
Tannlege: Rune Børslett SkrevetTiden var moden for å bytte en gammal bro, og jeg så ikke fram til begivenheten. Tok kontakt med Rune, (som har vert avdelingstannlegen min på flystasjonen i mange år), og så var han i gang. Prosessen gikk greit og jeg gikk ut med et provisorium med premiumtilpassning. God følelse. Ei uke etter var neste trinn i arbeidet. Det midlertidige blei knakka ut, og etter rens og puss, blei den nye brua satt på plass. Fin fargetilpassing og etter litt finpuss, var jeg ferdig. Det var faktisk ikke noe å grue seg for. Bukker og takker!
Den beste tannlegen
Tannlege: Jon Olav Kubberød SkrevetKjempefornøyd med bra service, tannlege skrekken er snart borte .anbefales på det sterkeste. Flink til å si hva han gjør.
Meget flink.
Tannlege: Jon Olav Kubberød SkrevetVeldig hyggelig og dyktig tannlege. Meget informativ , rolig og oppservant😄 min tannlegeskrekk er så godt som borte.
Verdens beste tannlege 👍
Tannlege: Jon Olav Kubberød SkrevetMeget behagelig og hyggelig fyr, enkel og forholde seg til, og tillitsvekkende .
Slapper av, tross skrekk!
Meget bra!!
Urolig dyktig og hyggelig
Tannlege: Jon Olav Kubberød SkrevetUrolig dyktig og utrolig flink. Super hyggelig og bra service. Fine lokaler, gratis parkering og sentral beliggenhet. Kunne ikke vært mer fornøyd!