Om vurderingeneSiste vurderinger av Odontia Varna Tannlegesenter
Den beste tannlegen
Tannlege: Lars-Fredrik Gjølstad SkrevetVi liker oss godt behagelig og hyggelig tannlege. Det er også hyggelig tannlegeassistenter som vi har kontakt med i lyse og fine lokaler. Nytt og fint tannlegeutstyr som er behagelig for oss pasienter.
Håndfast, effektiv, nøye
Tannlege: Lars-Fredrik Gjølstad SkrevetUtrivelig forsinkelse, trangt venterom. Ellers godt fornøyd.
Siden denne fanen gjelder totalinntrykk burde 'samlet vurdering' nedenfor ikke gjelde for tannlegen, men for totalinntrykket. Min vurdering er for totalinntrykket.
fin tannlege
Tannlege: Lars-Fredrik Gjølstad SkrevetJeg syns Lars er veldig flink. Slapper av når jeg sitter i stolen. Håper jeg kan få bruke han fast nå som jeg har funnet en dyktig tannlege...
Dyktig!
Tannlege: Jon Olav Kubberød SkrevetJon Olav Kubberød er en svært dyktig tannlege. Det er alltid hyggelig å komme til tannlege Kubberød. Han er nøye med behandlinger og han følger opp behandlingene ved neste besøk. I tillegg er han skånsom, noe som gjør at du kan slappe av og behandlingen blir en positiv opplevelse.
Kubberød er ikke av de billigste tannlegene, men absolutt en av de aller dyktigste!
Bedre tannlege finner du ikke:)
Tannlege: Lars-Fredrik Gjølstad SkrevetLars-Fredrik er hyggelig, flink til å forklare, hensynsfull, blid, rask, effektiv, har humor og er en fantastisk tannlege. Gruer meg aldri til å dra dit og anbefaler han til de rundt meg!
Kommer ikke til å bytte han bort:)