Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kolbu Legesenter
Verdens beste fastlege
Lege: Siri Løvold Magnussen SkrevetTrygg og god fastlege som virkelig lytter til pasienten og ser pasientens behov. Hun er også god til å forklare slik at pasienten forstår. Og ikke minst, verdens hyggeligste lege!
Dyktig lege
Lege: Rebecca Setsaas SkrevetFlink og dyktig lege som er nøye og som sjekker en grundig veldig blid og forstålelse full og følger opp en bra, grunnen til venting på om og komme inn er at hun tar seg god tid med pasientene sine men det er det vært 9
Ikke fornøyd
Lege: Gewan Al Mousa SkrevetHele 4 år siden jeg var hos denne legen å kan trygt si at han ikke har forandret seg( Karin Snitt er egentlig min fast lege, men hun er syk😔). Vet at leger har dårlig tid til å lese journalen men ikke denne gangen heller hadde han gjort leksa si.. spurte litt om helsa mi å jeg prøvde å svare så godt jeg kunne på kort tid å ender med å kjøpe medisin på apoteket jeg egentlig ikke trengte til kr 240-, men men.. da biter man tenna sammen til man får en annen lege eller min fastlege kommer tilbake.
alt for lange ventetider
Lege: Gewan Al Mousa SkrevetSatt i venterommet for over 90 minutter. Måtte dra uten å snakke med lege pga en anne avtale jeg hadde.
Jeg kan forstå at man må vente noe gang hos lege, men det er ganske vanlig med lange ventetider (mer enn 25 minuter) her.
Hyggelig, men
Lege: Gewan Al Mousa SkrevetDa jeg fikk øyeblikkelig time ble Gewan oppnevnt, min fastlege hadde ikke tid akkurat denne dagen.
Trivelig kar.
Sitter igjen med at han er litt forutinntatt dessverre, vinkler ting inn på en rar måte, framstår som dyktig ,men vår kjemi var ikke helt der.