Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fagernes legesenter
Lite empatisk lege
Lege: Atle Rosendal SkrevetVi har desverre en dårlig erfaring med denne legen. Han har vært utrolig lite lydhør hva angår medisinering av min svigermor når vi som pårørende har prøvet å formidle hvordan bivirkningene av medisinering har påvirket hennes hverdagen på en negativ måte.
Imøtekommende, dyktig og tillitsskapende
Lege: Monica Hagen Voytovich SkrevetEr forståelsesfull, empatisk og lyttende. Jeg opplever henne som faglig dyktig og hun inngir tillit og trygghet.
Tilgjengeligheten kunne vært bedre, men det skyldes nok i hovedsak rutiner og opplegg på legesenteret, som hun ikke kan noe for.
Trygg, kunnskapsrik, forståelsesfull og profesjonell.
Lege: Marit Hegde SkrevetMarit er en fantastisk lege som virkelig bryr seg, jeg har hatt en del forskjellige leger gjennom tidene. Men Marit er 1 ut 1000. Jeg har en sykdom i magen og hvis jeg trenger hjelp, får jeg det omtrent innen et par timer, jeg får jeg både trøst og støtte hos Marit. Hun anbefales på det sterkeste og vet virkelig hva som skal gjøres, hun er veldig flink til å prate om vanskelig ting og er veldig forståelsefull. Hun har et hjerte av gull, og her overdriver jeg ikke. Hun har gjort mitt liv 10 ganger bedre enn hva det før jeg gikk til hun, da jeg har en smertefull sykdom. Får du en lege som Marit, vil jeg si du har vunnet i lotto. Slike leger er sjeldne.
God lege
Lege: Monica Hagen Voytovich SkrevetAlltid positive opplevelser der. Hun ringer også for å høre hvis noe kanskje bør følges opp. Jeg skvatt litt når hun ringte, da jeg ikke er vant til dette fra min forrige lege, men var jo bare positivt det.
Men jeg kunne tenkt meg at det hadde vært et bedre system for å bestille time. Har ikke alltid gått lett å kommunisere med legekontoret, da PatientSky kunne blitt benyttet på en bedre måte for både pasient og kontor. Dette for å spare tid og misforståelser
Hjertevarm og dyktig!
Lege: Inger Marie Røn SkrevetHun er den beste fastlegen jeg har hatt noen gang... hun tar ting på alvor og hører på hva du har å si, og henviser videre på ting hun er usikker på!