Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bøverbru Legekontor
Dyktig og lyttende
Lege: Øystein Fagerhaug SkrevetJeg opplever denne legen som oppriktig lyttende og interessert i mitt beste. Ved behov kan han komme med anbefalinger som jeg i hovedsak har hat tillit til.
En jeg kan anbefale
Lege: Øyvind Torp SkrevetHan hører på deg. Er ikke dine plager noe han kan mest om, sørger han for å få mer kunnskap. Rask til å sende henvisninger. Flink til å følge opp pasienten. Om han ikke ringer, sender han sms så fort han har svar / beskjed til deg.
En ener blant oss.
Lege: Per Erik Bø SkrevetJeg kan ikke få fullrost Per Erik Bø. Han er alltid presis, blid, rolig, oppmerksom og vennlig, og han har en kompetanse som gjør at han svarer ordentlig på alt jeg spør ham om. Han særmerkes også ved at han ikke bare snakker; er det noe jeg lurer på så får jeg beskjed om å legge meg på benken, og jeg blir undersøkt med det samme. Har jeg vært på legevakta på grunn av et uhell eller sykdom, ringer eller SMS'er han til meg et par dager etterpå for å høre hvordan det går med meg! Det blir en trist dag for meg den dagen han velger å pensjonere seg.
Ikke bra
Lege: Øyvind Torp SkrevetFremstår som total uinteressert og forutinntatt, med en meget ovenfra og ned holdning - Hvor doktoren forklarer hva som feiler/ikke feiler deg, snarere enn å lytte til hva pasienten forklarer.
Aldri tilgjenglig
Lege: Øyvind Torp SkrevetHan har en kontorstab som mangler kompetanse så det suser, ikke klarer de å ordne enkle ting som timer for å snakke med legen. På toppen av det hele så er han "aldri" der....
Det er direkte plagsomt at man ikke kan få bestilt noe så simpelt som en time. VENTE TIDEN ER OVER 20 dager.