Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sør-Fron Legesenter
Trygg og kunnskapsrik.
Lege: Benedicte Karen Holager SkrevetHun er en fantastisk lege. Tar tak i ting, og gir seg ikke før hun har kommet til bunns i problemene. Har også tid til å høre på pasienten. Kan takke henne for at jeg kom tidsnok på sykehuset, da jeg hadde blødende magesår. Hun skjønte med en gang hva problemet var. Noe ikke legevakta i Sandefjord klarte å forstå.
Flink og god
Lege: Benedicte Karen Holager SkrevetLytter til pasienten og følger opp pasienten sin. Kaller inn til timer for pøblodprøver 1 gang i halvåret som avtalt
Empatisk
Lege: Rita Hansen Møller SkrevetHun greide det andre ikke hadde klart,å bryte gjennom forsvarsbarrierene mine,og på den måten begynne å avdekke de egentlige problemene mine,livsange sådan.
Glad jeg har henne,
Den beste legen jeg har hatt.
Lege: Rita Hansen Møller SkrevetVeldig forståelsesfull.Genuint interresert og imøtekommende. Tar ting på alvor og gir trøst og medfølelse.Er heller ikke redd for komme med meninger som kan føles sårende ved første utale, tar seg tid til å forklare hvorfor. Har stor innsikt i psyk.helse noe som føles veldig betryggende. Har stor tiltro til legen og har alltid fått mye hjelp og støtte.
ufølsom
Lege: Rita Hansen Møller SkrevetFøler at denne legen viser liten medfølelse for et sykt barn. Var på legevakten en kveld med et lite barn med falsk krupp. Ingen medfølelse å få.