Om vurderingeneSiste vurderinger av Sletten Tannlegesenter
Anbefales!
Tannlege: Ingrid Kalgraff SkrevetVeldig positiv og betryggende tannlege. Flink å informere og der merkes hun har 10 år erfaring. Kan virkelig anbefale henne!
Dybvik er den beste!
Tannlege: Henry Karsten Dybvik SkrevetHan er vennlig og svært faglig dyktig!
Hvis du er på jakt etter tannlege, bør du ta kontakt med Dybvik!
Den beste tannlegen jeg har hatt
Tannlege: Henry Karsten Dybvik SkrevetJeg er 67 år og har hatt noen tannleger opp igjennom årene, men dette er utvilsomt den beste av de. Det er nesten slik at jeg gleder meg til å møte opp, (bare nesten). Både tannlege og sekreter er meget sympatisk, diskuterer løsninger, og prismessig helt ok, det kommer aldri noen overraskelser, har han utført arbeid som han mener han kunne ha utført bedre, eller gjort annerledes slipper jeg å betale, det har hendt et par ganger i løpet av ca. 15 år.
Behagelig og fantastisk dyktig tannlege
Tannlege: Ingrid Kalgraff SkrevetJeg vil på det sterkeste anbefale Ingrid Kalgraff som tannlege. Rask, effektiv og hyggelig i tillegg.
Faglig dyktig og tillitsvekkende tannlege
Tannlege: Henry Karsten Dybvik SkrevetUndertegnede har vært pasienten hos Dybvik i over 15 år, han er tillitsfull, faglig meget dyktig og serviceinnstilt. Han tar seg heller ikke overbetalt og diskuterer alternative behandlinsløsninger på en forståelig måte.Anbefales på det sterkeste !!!!!