Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lena Legesenter
Flink lege
Lege: Ellen Marie Hammer SkrevetVeldig lett å kommunisere med, samt at du føler at du har hennes tillit.
Imøtekommende og trygg. Forklarer godt og er tilstede. Hun har ofte hatt med seg en student når jeg har hatt time. Jeg får bestemme om studenten skal gå ut, eller får være med på undersøkelsen.
Det har ikke vært noe problem.
Veldig flink!
Lege: Tom Henning Thune SkrevetHan er en veldig flink og hyggelig lege. Han tar seg tid til deg, og er lett å snakke med. Under graviditeten var jeg der ofte, og følte meg alltid trygg og ivaretatt hos han, og reiste heller dit enn til jordmor.
Dyktig lege
Lege: Tom Henning Thune SkrevetDr Thune er flink og lyttende lege.Veldig imøtekommende og tar seg god tid om han er forsinket.Henviser fort videre hvis han ser det nødvendig.Var spent når jeg måtte bytte fastlege,det bytte har vært så utrolig postivt.Føler meg så ivaretatt hos Thune.
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Tom Henning Thune SkrevetTar meg alltid på alvor uansett hva det måtte være... Flink og nøye i sin jobb. Alltid blid og koselig når du kommer til han.. han får deg til å føle deg trygg
Ambivalent!
Lege: Lene Dæhlen SkrevetLene er en tøff dame, så hvis du trenger noen til å be deg "ta deg sammen" er hun ypperlig. Dette gjelder også i forbindelse med NAV, noe som jeg har opplevd som positivt, og er grunnen til at jeg har beholdt henne så lenge. Hun kan forøvrig variere mye i humør, samt treffsikkerhet. På det beste er hun veldig bra, men møter du henne på en dårlig dag får du en følelse av å være til bry og ikke særlig verdifull som menneske. Og hun kan være i overkant påståelig, på grensen til arrogant.