Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrum legekontor Lillehammer
Hyggelig, men hører ikke på deg
Lege: Ole Knut Kristiansen SkrevetHyggelig person å skravle med, men han lytter ikke når du forklarer deg om dine problemer. Trenger du bare resept/medisiner, får du det her. Men trenger du en undersøkelse, blir du bare avfeid med at dine problemer er overdramatiserte.
God lege
Lege: Ole Knut Kristiansen SkrevetHan er blid, og hyggelig å være hos. Tillitsvekkende og trygg. Føler jeg kan stole på han og at han er grundig i undersøkelsene han gjør.
Skuffende....
Lege: Ole Knut Kristiansen SkrevetBrukt han i mange år,men plutselig forandret han seg til lite lyttende og arogant. Nei har du mulighet velg en annen lege,jeg er så skuffet over han her.Vanskelig er det og ringe å få time der også,alt skal helst gå over nett.
Skal aldri dit igjen!
Lege: Ole Knut Kristiansen SkrevetLegen ønsket ikke å sette seg inn i symptomene mine og sykdomsbildet mitt og siden jeg "så" så frisk ut kunne jeg umulig være syk. Følte at både han og helsesekretæren jeg snakket med i tlf anklaget meg for å være en hypokonder.
Jeg ble sendt hjem med en beskjed om å ta en Paracet hvis jeg følte for det.
Jeg følte meg ikke sett og skal aldri tilbake til ham.
Varm og imøtekommende
Lege: Meryem Yükcü SkrevetLett å forstå og er veldig empatisk.
Hun tar veldig godt vare på deg og følger deg tett opp om det trenges. Hun bryr seg om pasientene sine.
Særdeles fornøyd med fastlegen min.