Om vurderingeneSiste vurderinger av Årvoll Tannhelse
Overbehandling
Tannlege: Jasmina Bosnjakovic SkrevetTok en test som viste tre mindre hull og en fylling som måtte fikses. Fikk et prisoverslag på ca 4400 kr. Tok med meg dette tilbudet til en annen tannlege som mente at det ikke var nødvendig å utføre noen av de foreslåtte operasjonene. Styr derfor unna denne tannlegen. Finn en som er ærlig og som kun utfører nødvendige inngrep istedenfor.
Trygg og god behandling
Tannlege: Jasmina Bosnjakovic SkrevetAlltid blid og med god tid til meg. Hun informerer mye underveis når man ligger i stolen om hva som skal skje. Ingenting negativt å si. Prisen er rimeligere enn mange andre steder.
Veldig bra! Anbefales!
Tannlege: Mohammad Ghorbani SkrevetLiker egentlig ikke å gå til tannlegen. Men etter at vi flyttet til Oslo måtte jeg finne meg en ny tannlege.
Valgte Årvoll Tannhelse uten å vite om service/pris/e.l.
Resultat etter snart 2 år: Jeg er veldig fornøyd og
kommer til å fortsette der!
Beste tannlegeopplevelse
Tannlege: Mohammad Ghorbani SkrevetEn veldig blid, nøye, omtenksom tannlege. Hadde en veldig god opplevelse. Følte meg veldig trygg og komfortabel. Kom med gode råd og oppfølging. Rimelige priser. Anbefales på det sterkeste
Veldig proff og vennlig tannlege
Tannlege: Mohammad Ghorbani SkrevetNøye, hensynsfull, profesjonell ekspertise. Tannlegekontoret er veldig behagelig med empatiske ansatte. Kan anbefales på det sterkeste. Beste tannlegeopplevelsen jeg har hatt.