Om vurderingeneSiste vurderinger av Storo Storsenter Tannklinikk
Dyktig og pålitelig.
Tannlege: Simon Furre Amundsen SkrevetPå samme måte som de øvrige tannlegene ved Storo Storsenter Tannklinikk er dette en seriøs tannlege som ikke gjør ting vanskeligere og dyrere enn nødvendig.
Dette er også tannklinikken man går til for en "second oppinion" hvis man føler at det kan være ugler i mosen..
Beste tannlegen
Tannlege: Jon Einar Dahl SkrevetJeg hadde time idag. Verdens hyggeligste tannlege. Behagelig og utrolig dyktig. Kunnskapsrik, svarer alltid på spørsmålene mine. Jeg føler meg ivaretatt og trygg i tannlegestolen når jeg er til kontroll hvert år.
Anbefales!
Tannlege: Kaj Odd Storetvedt SkrevetEtter ti år uten tannlegebesøk bestilte jeg time hos Storetvedt. Siden har jeg ikke gruet meg for å gå til tannlegen! Alltid hyggelig og gir god informasjon underveis.
Dyktig
Tannlege: Kaj Odd Storetvedt SkrevetDyktig tannlege som kan faget sitt. Har brukt Kaj fast i 5 år.
Kommer alltid med gode anbefalinger og er tilgjengelig
Dyktig, behagelig, tillitvekkende
Tannlege: Jon Einar Dahl SkrevetJon E. Dahl har vært min tannlege gjennom mange år - selvsagt ikke uten grunn. Han kan sitt håndverk, han har et meget behagelig vesen, og han prakker ikke på deg unødvendig dyre løsninger. Kan trygt anbefales.