Om vurderingeneSiste vurderinger av Tannlegene i Torshovgata
Fantastisk håndtverker
Tannlege: Ivar Johan Sundsbø SkrevetHer snakker vi om en som virkelig kan sitt yrke og som utfører det med pasienten i fokus.
En ren fornøyelse å åpne kjeften :-)
Superflink!
Tannlege: Yvonne Jahren Foss SkrevetFøler meg alltid trygg i tannlegestolen til Yvonne! Du merker at hun kan det hun gjør, dyktig faglig sett. God og lett å kommunisere med og. Er det noe akutt som må gjøres raskt får hun deg alltid inn litt før. Kommer ikke til å bytte tannlege!
Ivar Sundsbø er en dyktig og behagelig tannlege!
Tannlege: Ivar Johan Sundsbø SkrevetJeg brukte ham som tannlege fra han startet sin praksis i dette lokalet og til jeg var utsatt for en ulykke og havnet i rullestol.
Med lokalet beliggende i andre etasje og uten heis, så jeg meg tvunget til å finne et mer tilgjengelig lokale.
Sundsbø og jeg avtjente verneplikten på samme sted; han som tannlege og jeg som menig..
Sundsbø var også der meget godt likt!
Kjempeflink tannlege
Tannlege: Yvonne Jahren Foss SkrevetYvonne kan trygt anbefales. Hun er nøyaktig, flink, blid og hyggelig. Jeg har aldri fått unødvendig vondt når jeg har gått hit og føler meg godt tatt vare på. Hun klarte også å presse meg inn i tidsplanen da jeg hadde tannverk og store smerter. Hun forklarer også underveis og svarer på alle spørsmål man måtte ha. Man føler seg i trygge hender hos Yvonne!
Blid og hyggelig tannlege
Tannlege: Yvonne Jahren Foss SkrevetDet er alltid hyggelig å komme til tannlegen hos Yvonne. Hun er nøye, men gjør ikke unødvendige behandlinger. Hun er skånsom og tar hensyn dersom man har litt tannlegeskrekk...
Vil anbefale henne på det varmeste!