Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Svingen legesenter AS
Den beste vi har vært hos
Lege: Øystein Skjåk SkrevetBåde eg og min kor var så heldig at vi ble henvist til Svingen Legesenter og Øystein Skjåk da vi flyttet til Lillehammer i 2003. Dette var et heldig valg, for aken til flott legesenter er vanskelig å finne. Alltid tilgjengelig, og flotte, kvalifiserte medarbeidere hvor du føre deg velkommen, alltid tilgjengelig.
Anbefales på det varmeste.
Beste legen jeg har hatt
Lege: Øystein Skjåk SkrevetJeg er så glad for at Øystein var min fastlege mens jeg bodde på Lillehammer. Han tok meg alltid seriøst, hadde alltid tid til meg, og fulgte meg opp både pr. telefon og sms om det trengtes. Aldri vanskelig å få fornyet resepter, få time eller henvisninger videre. Legesenteret er også veldig hyggelig, og finner tid til deg og akutt-timer på dagen om det er nødvendig.
den beste legen jeg har hatt
Lege: Øystein Skjåk SkrevetPå dette legesentret er det alltid meget god service. Personalet er meget service villige og har en meget personlig opptreden overfor sine kunder.
Øystein Skjåk inngir en tillit, og har alltid en god informasjon. Han er tillitsvekkende, og søker alltid råd og henvisning til videre utredning dersom det er ditt ønske.
Meget dyktig
Lege: Øystein Skjåk SkrevetLett å snakke med. Har mye kunnskap. Tilgjengelig. Opplever alltid at han har god tid - kan ta opp flere ting.
Lite tilgjengelig
Lege: Tori Guldahl Seierstad SkrevetIkke regn med å få timeavtale med henne selv om hun er fastlegen din. Hun har tre dagers arbeidsuke, hvis hun ikke er i permisjon. Skulle du få timeavtale kan du ikke regne med å komme inn til avtalt tid. Ikke prøv å sende en e-post til Svingen legesenter. De tilbyr ikke dette på hjemmesidene sine. Til gjengjeld får du love å sende inn en melding, men da må du ikke overskride 100 tegn. Da er det bedre å twitre - i så fall får du lov å ta med ytterligere 40 tegn...