Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lillekollen Legesenter
Mer service enn rimelig
Lege: Dag Roar Lunder SkrevetOppsøkte legeseteret utenfor åpningstid, skulle sjekke om det var åpent. Det var stengt, men jeg ringte på for eventuelt å treffe noe og få råd. Det gikk veldig greit, jeg fikk både undersøkelse og medisin. Hvilken service, men dette er noe vi ikke skal utnytte. Tusen takk til flere på Lillekollen, der er det kjempeservice og leger som tar seg til tid å spørre og forklare. Veldig bra!
Legen som er enten eller
Lege: Dag Roar Lunder SkrevetLikt av mange, men er avhengig av god kjemi med pasienten for å levere det en fastlege skal gjøre. Virker mange ganger stresset og ukonsentrert. Henger ofte noe etter og prioriterer derfor ikke detaljer. Har sterke meninger og sier ofte "så er det bare" når pasienter tar opp ting ved å stille spørsmål. Skyller på at han har hatt for mye å gjøre.
Omsorgsfull, men best for de som har få diagnoser
Lege: Sang Tran SkrevetLytter tilsynelatende på det du har og si, men følger ikke bestandig opp hva du har tatt opp. Han setter seg nok høye mål, men ikke all pasienter føler at de kommer helt i mål med denne legen. Virker noe ustrukturert. Prøver og forkaster gjerne medisiner du har prøvet og skiftet ut før. Mangler noe av det å ha et helhetssyn.
En god lege som leverer
Lege: Sang Tran SkrevetHar hatt god kommunikasjon og tillit til Sang Tran! Han har vært enkel og snakke med og skaper god trygghet.
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Sang Tran SkrevetSang Tran er en god lytter og bryr seg genuint om hvordan han skal hjelpe meg! Tar seg god tid og er munter og imøtekommende. Jeg føler meg veldig velkommen både hos Sang og i møte med de hyggelige ansatte i skranken! Sang ser muligheter istedenfor begrensninger og har derfor hjulpet meg på vei til å bli frisk, der en annen lege ikke ikke ville hjelpe. Jeg var heldig som fikk plass hos Sang på den tiden jeg trengte det mest, det er vemodig å måtte bytte til en annen lege nå, grunnet flytting!