Om vurderingeneSiste vurderinger av Colosseum Tannlege Fredrikstad Nygaardsgata
En av de bedre!
Tannlege: Egzon Vitija SkrevetMin opplevelse har vært så og si feilfri hos denne tannlegen. Jeg hadde tidligere tannlege skrekk som gjorde ta jeg ikke turte og oppsøke tannlege. Heldigvis så er Egzon såpass flink og forståelsesfull at smerteproblematikken er så å si borte ved tannlegebesøk. Svært flink til å sette sprøyter, svært flink til å utøve arbeid som rotfylling og fjerning av karies. Også svært hyggelig og imøtekommende, som sagt en av de bedre der ute kan anbefale denne tannlegen på det varmeste.
Dyktig lege
Tannlege: Egzon Vitija SkrevetEn veldig dyktig og hyggelig lege også, selv om jeg ikke kan snakke norsk, prøver han å avklare og kommunisere ideen gje.
En meget behagelig og dyktig tannlege
Tannlege: Martine Stordal SkrevetHar vært pasient hos henne noen ganger nå og føler meg svært godt ivaretatt. Blid, imøtekommende, flink og god til å kommunisere.
Ung men dyktig i faget sitt. Kommer absolutt til å bruke henne igjen fremover.
Pål Sørensen er verdens beste tannlege !
Tannlege: Pål Henning Sørensen SkrevetHar hatt mye problemer med tenner i min tid, og har vært hos flere spesialister , men det er ingen som jeg har vært så fornøyd med som Pål Sørensen hos Colosseumklinikken.
Meget dyktig!!!!!
Tannlege: Pål Henning Sørensen SkrevetIngen andre tannleger enn Pål!!! Jeg har dessverre måtte gå mye til tannleger og har vært hos flere inntil jeg fant Pål!!! Han er hyggelig, rolig, medmenneskelig, det er rent og pent rundt og ikke minst han er meget dyktig og nøye! Han forklarer og han er hjelper deg med hva du har rett på gjennom HELFO!! For det er det nemlig ikke alle tannleger som har gjort for meg tidligere!!! Jeg anbefaler Pål på det sterkeste!!!!!! Helt fantastisk den mannen👏🏻👏🏻