Sentrum Legepraksis

Telefonnummer481 03 288481 03 2 ...
Markveien 51 9510 Alta

Siste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legepraksis

Kunnskapsrik men opptatt og lite lyttende

Lege: Nina Cecilie Ødmann Skrevet

Opplever det som svært vanskelig å få sagt alt jeg har behov for, hun er travel og virker avvisende når jeg legger fram mine plager i forbindelse med graviditeten. Fult klar over at graviditet ikke er sykdom, men føler hun er veldig på "høgget" når jeg tar opp problemer. Men hun virker veldig flink når hun ført tar seg tid, ellers svært lite forståelsesfull.

Lege med fokus på seg selv og ikke sin pasient

Lege: Per Vidar Klemet Andersen Skrevet

Tar seg ikke tid til å lytte og finne på løsning, men ønsker bare å bruke "neste" pasient for å få dagen ferdig.
Har ikke menneskelig forståelse for fem øre!

Bra lege

Lege: Nina Cecilie Ødmann Skrevet

Jeg har hatt Nina som fastlege i 13 år og er veldig fornøyd med henne. Hun har vært tilgjengelig for meg og jeg føler at jeg har blitt hørt og forstått de gangene jeg har vært hos henne.

Har alltid fått hjelp innen kort tid.

Den dårligste lege

Lege: Per Vidar Klemet Andersen Skrevet

Jeg er veldig skuffet med den lege! Han er ikke interessert i pasienten! Vil ikke lyte og ha dialog.

Uinteressert i pasientene med fokus på lengst mulig liste!

Lege: Per Vidar Klemet Andersen Skrevet

Hadde vedkommende som fastlege inntil Jan 2015. Plagdes med lysken i 10 år og måtte tilslutt til legen. Var vanskelig å få time grunnet legens reiser/permisjoner så det ble en turnuskandidat. Hun ordnet røntgen og siden hørte jeg ikke noe. Måtte da selv kontakte legen og be om resultatene. Fikk 5 min hvor jeg ble opplyst at jeg hadde slitasjegikt og måtte bytte hofte. Da jeg spurte fikk jeg en utskrift om atrose i hendene og sendt ut døra. Forstod fort at dette var alvorlig og med sterkt økende smerter måtte jeg gjøre noe fordi legen var tydeligvis ferdig med sin jobb! Byttet fastlege og hun tok seg tiden til å høre at jeg som har trent hele livet var helt funksjonshemmet. Hun henviste til fysioterapeut og ortoped. Da fikk jeg oppfølgingen som var nødvendig og skal bytte hofte nå i januar. I ettertid har det blitt forståelig hvorfor denne legen er den med flest pasienter på listen i Alta.