Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Knarren legesenter
Meget søt og hyggeleg fastlege
Lege: Vigdis Bøen Helleland SkrevetVi fant tonen med en gang. Hun er fantastisk dyktig og jeg følte jeg vart hørt og fikk god hjelp til mine plager.
Kan trygt anbefale dr. Helleland til alle.
Tillitt fra første øyeblikk
Lege: Kjetil Lorentsen SkrevetKjetil er en suverent dyktig og tillitsvekkende lege!
Han er svært dyktig til å lytte til pasienten, og tar seg god tid til å danne seg et riktig bilde av situasjonen. Han har masse kunnskap, og er dyktig til å søke videre der hans egen kunnskap er begrenset. Han evner å se pasienten i sin helhet, og hvordan forskjellige symptomer enkeltvis og sammen påvirker fysisk og psykisk. Det kan hende han er en halvtime forsinket, men da er det greit å tenke på at han før deg har brukt litt ekstra tid på en pasient som virkelig har hatt behov for hans tid og kompetanse.
Kjetil viser også styrke ved å klart si fra dersom han ikke er fornøyd med oppfølging/behandling i andre deler av helsevesenet.
Jeg gir Kjetil mine beste anbefalinger.
Meget frnøyed.
Lege: Kjetil Lorentsen SkrevetJeg traff ham bare to ganger, men han viste meg stor respekt og ga meg mye tid for første gang, og han fatter pasientene.
Og samt følte jeg meg veldig heldig at jeg har fått den legen.
Omsorgsfull
Lege: Kjetil Lorentsen SkrevetDoktor Lorentsen⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Han er den beste legen.👍 Han tar alltid god tid med sine pasienter, hører og aksepterer følelser og har gode råd. Han er faglig og flink med barna og henviser til spesialist om det trengs. Vi er veldig glad for å ha han som fastlege til vår familie.😊
Verdens beste lege
Lege: Vigdis Bøen Helleland SkrevetVigdis er den beste legen jeg NOEN gang har hatt, og jeg har etterhvert vært borti mange leger i løpet av årene. Hun bryr seg virkelig oppriktig om meg som pasient, og jeg jeg føler meg sett, hørt og ivaretatt på høyeste nivå. Det er en lege som virkelig tar tak i ting og får ting på plass. Hun har øyekontakt og møter meg som pasient på en behagelig måte, samtidig som hun er direkte når det trengs. Dersom det anses nødvendig nøler hun ikke med å sende meg videre til spesialisthelsetjenesten, noe som er ekstremt viktig og positivt for å ivareta meg som pasient på best mulig måte. Dersom Vigdis noen gang bytter legekontor (Ikke gjør det!), så kommer jeg trolig til å følge etter. Takk Vigdis, for at du gjør en forskjell!