Stavanger Medisinske Senter

Telefonnummer407 67 767407 67 7 ...
Sverdrupsgate 23 4007 Stavanger

Siste vurderinger av behandlere ved Stavanger Medisinske Senter

Kunnskaprik, hyggelig og hjelpsom

Lege: Morten Munkvik Skrevet

Etter mange år med en dårlig fastlege så fant jeg denne legen. Han har hjulpet meg masse. Han er kunnskaprik og hyggelig. Tar pasientien seriøst og prøver å finne svar og løsninger.

Fantastisk lege

Lege: Camilla Amalie Tufto Skrevet

Veldig snill og forståelsesfull lege som man føler seg trygg på. Hadde det ikke vært for at det er dårlig med parkeringsplasser, så hadde jeg ville fortsatt å ha henne som lege. Men blir for stress når jeg bor på Sola og ikke vet om man finner en plass. Alle som får henne som lege er heldige. Ønsker henne lykke til.

Effektiv og medmenneskelig.

Lege: Morten Munkvik Skrevet

Morten er en trygg og varm fastlege. Han ser deg først og fremst som et medmenneske men, med et autoritært vesen som får deg til å føle en enorm trygghet. Jeg elsker effektiviteten legekontoret utfører og at det er ingen venting. Det er ledige timer kjapt tilgjengelig og Morten tar seg alltid tid til å svare over besøklegen sine nettsider.

Dr.Tufto er en veldig flink lege som tar seg tid.

Lege: Camilla Amalie Tufto Skrevet

Dr.Tufto har vært min fastlege i over fem år, i løpet av denne tiden har jeg vært hos henne mellom 15-20 ganger. Jeg har opplevd å bli ivaretatt på en veldig god måte og opplever hver gang jeg er på konsultasjon at hun har tid. Jeg opplever at hun er en veldig flink lege som er nøyaktig i sine vurderinger, dersom jeg har en problemstilling som hun ikke har kunnskap om så skaffer hun seg den kunnskapen i løpet av kort tid. Dr.Tufto er en meget kunnskapsrik dame og jeg får svar på det meste jeg lurer på, dersom hun er usikker på diagnoser henviser hun videre til spesialhelsetjenesten. Dr.Tufto er en meget vennlig og personlig lege som er genuint interessert i hvordan det står til både med meg og min familie og jeg føler meg ivaretatt på alle måter.

En god og flink lege

Lege: Morten Munkvik Skrevet

Jeg har vært dr.Munkvik sin pasient i snart syv år nå. Han er faglig flink, holder seg oppdatert, er god til å kommunisere og han utstråler hjertevarme og omsorg. Han bryr seg, følger opp, tar seg tid til å høre på meg.

Jeg er også veldig fornøyd med Stavanger Medisinske Senter: de er hyggelige, en annen lege kan stille opp når min ikke er tilgjengelig og de har fine, nye lokaler med et stort venterom. De har også en god digital løsning der jeg kan sende en melding til legen eller resepsjonen, der jeg kan be om fornyet resept og velge en ny time selv. Det er sjeldent jeg må bruke telefonen og vente i kø.

Den eneste ulempen er at det er lang reisevei for meg, men det er denne legen verdt, synes jeg.