Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stavanger Medisinske Senter
Dyktig
Lege: Lars Peter Christersson SkrevetTar problemene på alvor. Dersom han ikke har svar er han rask med å hente inn informasjon fra andre spesialister og å henvise videre. Det er ikke lang ventetid for å få time og kommer alltid inn på avtalt tidspunkt. Veldig fornøyd.
Trygg, kunnskapsrik og menneskekjenner
Lege: Morten Munkvik SkrevetEn fastlege som er utrolig dyktig faglig og ser deg som menneske og mannen har humor. Gode forståelige forklaringer om man spør om noe. Jeg føler meg i trygge hender med Morten som fastlege.
Eneste som trekker ned er venterommets utforming. Harde benker med rett rygg kan være utfordrende for enkelte.
Ignorant og uempatisk
Lege: Kari Tau Strand Oanes SkrevetNy lege for meg, har hatt ett besøk og kommer aldri til å gå tilbake. Hun lyttet ikke, hun fikk ikke med seg noe som ble sagt. Etter 5min. reiste hun seg og viste meg ut til labben selv om jeg var midt i en setning. Hun lo av ting jeg sa og avbrøt hele tiden. Jeg ble ikke tatt seriøst på ting som andre leger tar alvorlig.
Anbefales!
Lege: Pia Skoglund SkrevetLyttende, troverdig, dyktig og forståelsesfull lege som undersøker og lett sender videre til spesialist ol dersom nødvendig.
Hun tar deg på alvor og gjør alt hun kan for å hjelpe. Svært fornøyd (og jeg er veldig kresen da jeg har opplevd andre leger som bare sitter med pcen, ikke tar en på alvor og en må nærmest diskutere med for å bli hørt/forstått, det gjelder ikke hos Pia.) Anbefales!
Dårlig opplevelse når jeg var gravid
Lege: Kari Tau Strand Oanes SkrevetFølte meg svært lite ivaretatts om pasient hos henne. Det samme når min bar var hos henne, utrolig dårlig dialog mellom barn og hun som legen.
Anbefaler ikke denne fastlegen.