Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stavanger Medisinske Senter
Usympatisk og nedverdigende lege
Lege: Line Cecilie Møller Christiansen SkrevetEn dårlig lege. Nedverdigende og snakker til pasienten som det var en unge. Ble ikke tatt på alvor av denne legen. Glad det ikke er min fastlege. Fikk meg til å føle meg dum. Da jeg spurte om sykmelding grunnet konstante smerter som gjorde det umulig å gå på jobb - fikk jeg til svar: "Det løser ingen av smertene med en sykmelding". Syns det sier sitt om denne legen. Usympatisk.
Absolutt ikke fornøyd
Lege: Line Cecilie Møller Christiansen SkrevetHar nesten gruet meg de få gangene jeg har måttet til legen. Både fordi legekontoret er håpløst (hver gang jeg ringer opplyser telefonsvarer om sykdom og at det vil ta tid, mistenker de lar den stå slik hele tiden som en unnskyldning for den håpløst lange telefontiden - Jeg har i tillegg alltid blitt tatt inn 10-30 min senere enn avtalt tid) og fordi jeg har opplevd å ikke bli tatt alvorlig.
Jeg føler det har vært ovenifra ned holdning og at jeg ikke har blitt hørt. Line er ofte borte og har i tillegg dårlig tid når hun først er tilstede. Den tiden brukes til å bagatellisere det som oppleves som alvorlig for meg som pasient. Har også fått følelsen av at noen undersøkelser blir tatt svært lett på og gjøres mer for syns skyld enn for resultater.
Min lege i studietiden
Lege: Camilla Amalie Tufto SkrevetHun er ikke bare en utrolig hyggelig og empatisk dame, men også veldig flink i faget sitt og tar deg på alvor. Hvis det er noe galt med deg så finner hun det ut og gjør det hun kan for at du skal få den hjelpen du trenger. Hun var til tider noe overarbeidet, og det var en sliten lege jeg møtte som muligens hadde tatt på seg for mye jobb. Jeg tror hun bryr seg nesten litt for mye om pasientene sine. Så vær grei med henne!
Veldig fornøyd
Lege: Camilla Amalie Tufto SkrevetJeg har vært svært fornøyd med Camilla. Da jeg kom til henne første gang hadde jeg svært mange forskjellige helseproblemer som min forrige fastlege ikke tok tak i og ikke hjalp meg med i det hele tatt. Camilla tok tak i dette med en gang, og jeg følte at hun tok meg seriøst og ønsket å hjelpe meg. Jeg er svært fornøyd. Eneste grunnen til at jeg bytter fastlege nå er fordi jeg flytter til en annen by.
Uinteressert
Lege: Pia Skoglund SkrevetHørte nesten ikke på meg, sa at hun bare hadde 15min til disposisjon, sekretæren hadde ikke gitt beskjed hvorfor jeg bestilte timen. Det var en dårlig opplevelse og jeg kommer til å finne meg en annen lege!